«ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ» στον Ιωάννη Καλαϊτζίδη: ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΑΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

«ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ» στον Ιωάννη Καλαϊτζίδη: ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΑΣ




                        
       ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 
       ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝ.  ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ
       ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ  - ΓΕΩΛΟΓΟΣ
       59132  ΒΕΡΟΙΑ
       ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 22 
       ΤΗΛ. 6945432286  


Αρχές Νοεμβρίου ξεκινάει η υποβολή των αιτήσεων για το «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ». Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στα 850 εκατ. ευρώ και προβλέπει επιδοτήσεις πλέον μέχρι και 85% σε αντίθεση με παλαιότερα χρόνια που το ποσοστό έφτανε έως 70%. 
Ακολουθεί ο πίνακας επιδοτήσεων με βάση το εισόδημα και διάφορες αυξήσεις «μπόνους»: 





ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
 Παρεμβάσεις Ενεργειακής αυτονομίας (πχ. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ)
 Παρεμβάσεις Έξυπνων Συστημάτων (Smart Home)
 Επιλέξιμες Κοινόχρηστες Παρεμβάσεις (Πολυκατοικίες)


ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Υπάρχει διακριτός Π/Υ και διαφορετική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων αλλά και δύο τύποι αίτησης για συμμετοχή στο πρόγραμμα:



Αίτηση Πολυκατοικίας τύπου Α: Κοινόχρηστες παρεμβάσεις και παρεμβάσεις στα επιμέρους διαμερίσματα
 Αίτηση Πολυκατοικίας τύπου Β: Μόνο Κοινόχρηστες Παρεμβάσεις


Δίνεται οριζόντια σε όλους τους ιδιοκτήτες βασικό ποσοστό επιχορήγησης 60% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ εισοδήματος το οποίο προσαυξάνεται με 10% για τα έτη 2020 – 2021 COVID-19 premium, ενώ επιπλέον δίνεται ενεργειακό premium στις αιτήσεις πολυκατοικίας τύπου Α 10% εφόσον οι παρεμβάσεις οδηγούν σε σημαντική μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης (αναβάθμιση κτιρίου από Ζ/Η ενεργειακή κατηγορία σε τουλάχιστον Β)




ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ; 
Το τεχνικό μας γραφείο αναλαμβάνει: την προεργασία, την μελέτη, την εισαγωγή της αίτησης σας στο σύστημα και την μετέπειτα κατασκευή.
Μαζί μας, η επιτυχία σας είναι δεδομένη. Στον προηγούμενο κύκλο του προγράμματος, στο τεχνικό μας γραφείο, οι επιτυχημένες αιτήσεις ήταν 24 από τις 25 που υποβάλλαμε, αριθμός-επιτυχίας που δεν έχει ακουστεί ξανά ΠΟΤΕ στην Ημαθία. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες καθώς φέτος έχουμε τη δυνατότητα να εισάγουμε στο πρόγραμμα αίτηση που θα αφορά ΟΛΟΚΛΗΡΗ την πολυκατοικία σας ή τμήματά της, ακόμα και τους κοινόχρηστους χώρους της (ανελκυστήρα, φωτισμό, θέρμανση) με ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. Είναι απαραίτητο η προεργασία να ξεκινήσει εγκαίρως για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας. ΜΑΖΙ, με διαρκή και ουσιαστική επικοινωνία, θα εξασφαλίσουμε την υπαγωγή σας στο νέο πρόγραμμα και θα αναβαθμίσουμε ενεργειακά τις κατοικίες σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες