Τρεις εναλλακτικοί τρόποι για να αποθηκεύσετε τα κοσμήματά σας - Με αντικείμενα που βρίσκονται ήδη στην κουζίνα σας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Τρεις εναλλακτικοί τρόποι για να αποθηκεύσετε τα κοσμήματά σας - Με αντικείμενα που βρίσκονται ήδη στην κουζίνα σας


 
 
 
 
      Αν έχετε στερέψει από ιδέες και ψάχνετε εφευρετικούς και οικονομικούς τρόπους για να οργανώσετε τα κοσμήματά σας, παρακάτω ακολουθούν τρία έξυπνα κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια. Και...  

 
 
μάλιστα με αντικείμενα που έχετε ήδη στην κουζίνα σας. 

Θήκη για cupcakes 

Αν οι ζαχαροπλαστικές σας ικανότητες τελικά δεν αποδείχθηκαν όσο απολαυστικές θα θέλατε, μην δυσανασχετείτε. Οι θήκες για cupcakes που είχατε προμηθευτεί δεν θα σας είναι άχρηστες, καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα κοσμήματά σας με έξυπνο τρόπο. Για να τα έχετε ομαδοποιημένα και τακτοποιημένα, λοιπόν, τοποθετήστε το δισκάκι από τα cupcakes στο συρτάρι που έχετε τα κοσμήματά σας και σε κάθε εσοχή τοποθετήστε ένα ή και περισσότερα κοσμήματα της ίδιας κατηγορίας. 

Παγοθήκες

Αν οι παγοθήκες σας είναι περισσότερες από αυτές που χωράει η κατάψυξή σας ή δεν χρησιμοποιείτε ιδιατέρως τον πάγο, δεν χρειάζεται να τις πετάξετε. Αλλάξτε απλώς την χρήση τους και μεταφέρετέ τες στο υπνοδωμάτιό σας. Μέσα σε αυτές μπορείτε να τοποθετήσετε τα δαχτυλίδια σας και να τα έχετε οργανωμένα ανά υλικό, ανά περίσταση, ανά ύφος ή όπως εσείς επιθυμείτε. 

Παλιά φλιτζάνια

Αν έχετε ανανεώσει το σερβίτσιο με τα φλιτζάνια σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε το παλιό, η λύση που αναζητάτε είναι εδώ. Τοποθετήστε τα σε ένα συρτάρι στο υπνοδωμάτιό σας ή πάνω σε ένα έπιπλο -λειτουργούν και ως διακοσμητικά στοιχεία- και οργανώστε μέσα σε αυτά τα κοσμήματά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες