Μωράκι κοάλα δίνει τις πρώτες του αγκαλιές - Βίντεο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Μωράκι κοάλα δίνει τις πρώτες του αγκαλιές - Βίντεο



  
 
 
       Αυτή είναι η υπέροχη στιγμή που ένα μωρό κοάλα αγκαλιάζει για πρώτη φορά την φύλακα και φροντιστή του, Λιζ

Το... 

 
 
 
 
πάρκο Symbio Wildlife Park στην Αυστραλία έδωσε στη δημοσιότητα το πιο γλυκό βίντεο, καταγράφοντας τις στιγμές που ένα μωρό κοάλα, η Μάντι, δίνει την πρώτη του αγκαλιά στην υπεύθυνη φροντίδας του, Λιζ.

Η οκτώ μηνών Μάντι γεννήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος αναπαραγωγής κοάλα του πάρκου άγριας ζωής και πρόκειται να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο βοηθώντας στην εκπαίδευση χιλιάδων μαθητών και επισκεπτών του ζωολογικού κήπου στο Χέλενσμπεργκ και να αποτελέσει μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος του Symbio Wildlife Park σχετικά με τα κοάλα.

Μετά την πρόσφατη καταστροφή των φυσικών οικότοπων από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία, η ευαισθητοποίηση της κοινότητας για την κατάσταση των μαρσιποφόρων στη χώρα θεωρείται σημαντικότερη από ποτέ.

Τώρα σε ηλικία οκτώ μηνών, η Μάντι σιγά σιγά γίνεται λιγότερο εξαρτημένη από τη μητέρα της, οπότε έφθασε η ώρα να ξεκινήσει η πρώτη μέρα του σχολείου των κοάλα.

Στους επόμενους μήνες η Μάντι θα συνεχίσει να αποκτά όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση και όταν έρθει η ώρα για να χαλαρώσουν οι περιορισμοί για τον κορονοϊό ώστε οι σχολικές ομάδες θα μπορέσουν να επισκέπτονται ξανά το πάρκο, η μικρή θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τον πολύ σημαντικό ρόλο της στην εκπαίδευση, με την αγαπημένη της φύλακα στο πλευρό της για κάθε βήμα αυτού του ταξιδιού.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες