Τρόφιμα που μπαίνουν στην κατάψυξη κι ενδεχομένως δεν το γνωρίζετε - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

11 Αυγ 2020

Τρόφιμα που μπαίνουν στην κατάψυξη κι ενδεχομένως δεν το γνωρίζετε

   Δείτε ποια είναι αυτά 

   Συνήθως στην κατάψυξη συντηρούμε τροφές όπως ψάρια, κρέατα και λαχανικά. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη τρόφιμα που μπορούμε να βάλουμε στην κατάψυξη για διαφορετικούς λόγους.

Δείτε τέσσερα από αυτά:

 
 
Βούτυρo

Το βούτυρο αποτελεί Ιδανική τροφή για την κατάψυξη. Το σημαντικό σε αυτή την αποθήκευση είναι να μην το βγάλετε από την αρχική συσκευασία του. Τοποθετήσετε την σε μία ειδική σακούλα κατάψυξης για να μην πάρει μυρωδιές από άλλα τρόφιμα.

Αβοκάντο

Κόψτε τα στη μέση, ξεφλουδίστε τα, τοποθετήστε τα σε τάπερ και αμέσως στην κατάψυξη.

Καλαμπόκι

Για να έχετε όλο το χρόνο καλαμπόκι, αγοράστε το και βάλτε το αμέσως σε σακούλες κατάψυξης. Μπορεί να αντέξει στην κατάψυξη έως και ένα χρόνο.

Σκληρά τυριά

Το κατεψυγμένο τυρί είναι απολύτως ασφαλές για κατανάλωση αλλά η κατάψυξη αλλάζει την υφή του κάνοντάς το πιο εύθρυπτο. Καταψύξτε το λοιπόν μόνο αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στη μαγειρική και όχι αν θέλετε να το καταναλώσετε αυτούσιο. Πριν το βάλετε στην κατάψυξη, τυλίξτε το σε αεροστεγές περιτύλιγμα. Μπορείτε επίσης να συντηρήσετε τριμμένο τυρί στην κατάψυξη έως και έξι μήνες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε