------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------


29 Αυγ 2020

Ζαχαράκη: «Την Δευτέρα οι αποφάσεις για την ημερομηνία έναρξης των σχολείων» (βίντεο)

0 comments 
 
 
   Την 7η Σεπτεμβρίου έθεσε ως βασική ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων στα σχολεία η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.

Όπως...  

 
 
είπε η κυρία Ζαχαράκη, «τα στοιχεία αποτιμώνται καθημερινά βγάζοντας διαφορετικά επιδημιολογικά μοντέλα. Υπάρχει μία σημαντική τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα, μαζί με την ολομέλεια των επιστημόνων, της επιτροπής για την αντιμετώπιση του Covid, του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, έτσι ώστε να κατευθύνουν για την ημερομηνία την οποία πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία».

«Εμείς έχουμε κάνει όλη την προετοιμασία για να ανοίξουν τα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου. Προετοιμασία σημαίνει προσλήψεις αναπληρωτών, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, περισσότερους από κάθε άλλη χρονιά. Περισσότεροι από 24.000 αναπληρωτές, εκπαιδευτικοί και ειδικό προσωπικό, έχουν προσληφθεί, ενώ προετοιμαζόμαστε για τις καινοτομίες λόγω της πανδημίας», είπε η κυρία Ζαχαράκη και τόνισε πως οι αποφάσεις για την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων θα ληφθούν την Δευτέρα.

Σχετικά με τον αριθμό των μαθητών στα σχολεία, η υφυπουργός Παιδείας τόνισε πως κάθε σχολείο έχει διαφορετική χωρητικότητα και υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε πιο απομακρυσμένες περιοχές και τα αστικά κέντρα.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε