Ζαχαράκη: «Την Δευτέρα οι αποφάσεις για την ημερομηνία έναρξης των σχολείων» (βίντεο) - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Ζαχαράκη: «Την Δευτέρα οι αποφάσεις για την ημερομηνία έναρξης των σχολείων» (βίντεο)
 
 
 
   Την 7η Σεπτεμβρίου έθεσε ως βασική ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων στα σχολεία η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.

Όπως...  

 
 
είπε η κυρία Ζαχαράκη, «τα στοιχεία αποτιμώνται καθημερινά βγάζοντας διαφορετικά επιδημιολογικά μοντέλα. Υπάρχει μία σημαντική τηλεδιάσκεψη τη Δευτέρα, μαζί με την ολομέλεια των επιστημόνων, της επιτροπής για την αντιμετώπιση του Covid, του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, έτσι ώστε να κατευθύνουν για την ημερομηνία την οποία πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία».

«Εμείς έχουμε κάνει όλη την προετοιμασία για να ανοίξουν τα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου. Προετοιμασία σημαίνει προσλήψεις αναπληρωτών, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, περισσότερους από κάθε άλλη χρονιά. Περισσότεροι από 24.000 αναπληρωτές, εκπαιδευτικοί και ειδικό προσωπικό, έχουν προσληφθεί, ενώ προετοιμαζόμαστε για τις καινοτομίες λόγω της πανδημίας», είπε η κυρία Ζαχαράκη και τόνισε πως οι αποφάσεις για την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων θα ληφθούν την Δευτέρα.

Σχετικά με τον αριθμό των μαθητών στα σχολεία, η υφυπουργός Παιδείας τόνισε πως κάθε σχολείο έχει διαφορετική χωρητικότητα και υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε πιο απομακρυσμένες περιοχές και τα αστικά κέντρα.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες