Φίλος» της προσφέρθηκε να τη γυρίσει σπίτι - Τη βίασε, την στραγγάλισε και πέταξε το πτώμα σε πάρκο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Φίλος» της προσφέρθηκε να τη γυρίσει σπίτι - Τη βίασε, την στραγγάλισε και πέταξε το πτώμα σε πάρκο


  
Φρίκη προκαλεί η είδηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας από τα...  

 
 
βρετανικά ΜΜΕ, σύμφωνα με    τα οποία ένας «φίλος» μιας 20χρονης κοπέλας είχε προσφερθεί να τη γυρίσει σπίτι, τελικά όμως την βίασε, την στραγγάλισε και τελικά πέταξε το πτώμα της σε μια δεξαμενή.

Σύμφωνα με το Sky News, η νεαρή γυναίκα Κέλι Μπάνκερ, εντοπίστηκε από το θείο της νεκρή σε μια δεξαμενή σε πάρκο, λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή της, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μετά από έρευνες μηνών, συνελήφθη και δικάζεται αυτές τις μέρες ο άνθρωπος που θεωρούσε αγαπημένο της φίλο, ο Γουέσλι Στριτ.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκειας της δίκης, η 20χρονη κοπέλα είχε παρακολουθήσει μια συναυλία και μετά η παρέα της βγήκε και ήπιε.

Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι μια φίλη της προσφέρθηκε να τη φιλοξενήσει, εκείνη αρνήθηκε και έκανε μια μοιραία επιλογή, είπε ότι θα πάει σπίτι της συνοδεία του Γουέσλι Στριτ για να είναι... ασφαλής.

Μάταια όμως περίμενε η οικογένειά της να εμφανιστεί.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι βίασε τη – μικροκαμωμένη – γυναίκα, τη στραγγάλισε και προσπάθησε να καλύψει το σώμα της με κλαδιά πριν την πετάξει στη δεξαμενή.

Μάλιστα ήταν τόσο υποκριτική η στάση του, που έδειξε στους αστυνομικούς το δρόμο που ακολούθησαν, δήθεν για να βοηθήσει τις έρευνες.

Το έγκλημα έγινε στο Σταφορντσάιρ της Βρετανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες