Το πανέξυπνο τρικ για να έχεις κρύο νερό για ώρες - Όλα κρύβονται στο μπουκάλι και έχει να κάνει με… πλευρές - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Το πανέξυπνο τρικ για να έχεις κρύο νερό για ώρες - Όλα κρύβονται στο μπουκάλι και έχει να κάνει με… πλευρές



  

    Το καλοκαίρι όλοι παλεύουμε να κρατήσουμε κρύο το νερό μας, μια μάχη που χάνεται κάθε φορά.

Κι... 







έτσι καταλήγουμε να πίνουμε ζεστό νερό τελικά, αποδεχόμενοι την ήττα μας. Όσοι φροντίζουν μάλιστα να βάλουν ένα μπουκάλι στην κατάψυξη από το προηγούμενο βράδυ, καταλήγουν να παλεύουν την επομένη με σταγόνες νερού, μιας και δεν λιώνει όποτε το χρειαστούμε.

Ώρα λοιπόν να πάρει τέλος αυτός ο φαύλος κύκλος. Η κατάψυξη του μπουκαλιού είναι η λύση, αλλά η μισή λύση. Να πώς γίνεται το πράγμα στην απόλυτη τελειότητά του.

Το προηγούμενο βράδυ γεμίζεις λοιπόν το μπουκάλι με νερό ως τη μέση. Και το βάζεις στην κατάψυξη, το βάζεις όμως σε οριζόντια θέση. Προσέχοντας το νερό να μην μπλοκάρει το στόμιο. Εδώ κρύβεται το μυστικό.

Όταν το βγάλεις από την κατάψυξη το επόμενο πρωί, θα έχεις ένα μπουκάλι με παγωμένη τη μια του πλευρά. Γεμίζεις απλώς το άλλο μισό με νερό. Έτσι θα έχεις κρύο νερό για περισσότερη ώρα. Γιατί δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες