Το σημείωμα ενός 9χρονου αγοριού: «Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Το σημείωμα ενός 9χρονου αγοριού: «Τρώμε μία εβδομάδα ρύζι


 Την τραγική θέση στην οποία βρίσκεται μία πατρινή οικογένεια αποκάλυψε το σημείωμα ενός 9χρονου παιδιού που επισκέφθηκε με τους γονείς του το... 
 


«Φωτεινό αστέρι» (έναν φιλανθρωπικό οργανισμό για την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά) προκειμένου να πάρουν ρούχα.

Όπως γράφει στο σημείωμα του, τρώει με την οικογένεια του ρύζι εδώ και μία εβδομάδα ενώ παράλληλα ζητά από τους ανθρώπους στο «Φωτεινό αστέρι» να μη μιλήσουν στη μαμά του για το συγκεκριμένο σημείωμα.

«Η κατάσταση είναι τραγική. Και μέσα από ένα μικρό παιδί μαθαίνεις την αλήθεια. Το συγκεκριμένο αγοράκι κατά την παραμονή του στο «Φωτεινό αστέρι» κάθισε να ζωγραφίσει για λίγο στα τραπεζάκια που έχουμε στον χώρο μας. Έγραψε αυτό το σημείωμα και μας το έδωσε» ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr η κα Νικολακοπούλου η οποία τονίζει ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τρόφιμα.

Όπως εξηγεί η ίδια, όσο τα παιδιά είναι μικρά, δεν ντρέπονται και μιλάνε για όσα βλέπουν και για όσα περνάνε μέσα στο σπίτι τους.

«Αυτό που ζούμε και βλέπουμε αυτή την περίοδο, δεν το έχουμε ζήσει ξανά. Έρχονται άνθρωποι με ντροπή και ζητάνε, αν έχουμε να τους δώσουμε γάλα και μακαρόνια» αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Νικολακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες