Αγόρασε νησί αξίας 6,3 εκατομμυρίων χωρίς καν να το επισκεφθεί (βίντεο)   
 
 
 
 
     Έδωσε 6,3 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει ένα νησί στην Ιρλανδία πριν καν το επισκεφθεί!

Το... 

 
 
νησάκι αυτό έχει μια κύρια κατοικία και πολλές ακόμη εξοχικές που «βλέπουν» τον Ατλαντικό. Παλαιότερα φιλοξενούσε μία μικρή βιομηχανία χαλκού και έτσι έχει ορυχεία διάσπαρτα παντού, ενώ ο πληθυσμός του έφτανε τα 137 άτομα το 1841, όμως μέχρι τη δεκαετία του 1960 όλοι οι κάτοικοί του είχαν φύγει.

Το νησί έχει έκταση 157 στρέμματα και πουλήθηκε μέσω του WhatsApp με αγοραστή έναν Ευρωπαίο που το είδε μόνο μέσω βιντεοκλήσης προτού το αγοράσει.

Το Χορς έχει προβλήτα για σκάφη, ελικοδρόμιο, αίθουσα παιχνιδιών, γυμναστήριο και γήπεδο τένις, όπως επίσης έχει συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας, νερού και λυμάτων, καθώς και ιδιωτικούς δρόμους. Το σπίτι έχει επιφάνεια 418 τετραγωνικών μέτρων, με 6 υπνοδωμάτια, ενώ διαθέτει κοντά και ξενώνες.

Ο Άλεξ Ρόμπινσον του κτηματομεσιτικού γραφείου Knight Frank που συμμετείχε στην πώληση, είπε ότι: «Είναι μία τάση που γίνεται όλο και πιο εμφανής καθώς οι επιπτώσεις του κορωνοϊού γίνονται αισθητές και οι άνθρωποι αναζητούν την αγορά ακινήτων ή γης σε απομακρυσμένες τοποθεσίες».  
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια