Σοκ θανατηφόρο τροχαίο στην Νάουσα έχασε την ζωή του 33χρονος Ναουσαίος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Σοκ θανατηφόρο τροχαίο στην Νάουσα έχασε την ζωή του 33χρονος Ναουσαίος


Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα στην οδό Φιλ . Κοκκίνου στη Νάουσα.



33χρονος Ναουσαίος, για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος.

Οι περίοικοι ειδοποιήσαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά το ασθενοφόρο άργησε 35 λεπτά. Το χρονικό αυτό διάστημα που χάθηκε, πιθανόν να ήταν και πολύ σημαντικό καθώς ο νεαρός αιμαρραγούσε στην άσφαλτο και ουδείς μπορούσε να τον μεταφέρει στο Νοσοκομομείο μας, που απείχε απο τα ατύχημα λίγα μετρά!

Εϊναι η πολλοστή φορά που αναγκαζόμαστε να αναφέρουμε το γεγονός της έλλειψης ασθενοφόρου στην στην πόλη μας. Αν δεν μπορεί το κράτος να ναυλώσει ένα, ας το κάνοει ο Δήμος μας ή ακόμα και όλοι εμείς μαζί. Εϊναι τραγικό να χάνονται ζωές λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στο νοσοκομείο μας.

Ισως είναι το μοναδικό νοσοκομείο σε όλην τη χώρα που δεν έχει ασθενοφόρο σε 24ωρη βάρδια. Αυτό πρέπει να αλλάξει όχι αύριο, αλλά σήμερα κιόλας. Για να δούμε θα ευαισθητοποιηθούν οι πολιτικοί μας ή θα συνεχιστεί το κακό και θα χαθούν και άλλες ανθρώπινες ζωές;

Η φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος

https://www.foninaousis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες