Σκύλος ταξίδεψε σχεδόν 100 χιλιόμετρα για να επιστρέψει στο προηγούμενο σπίτι των ιδιοκτητών του - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Σκύλος ταξίδεψε σχεδόν 100 χιλιόμετρα για να επιστρέψει στο προηγούμενο σπίτι των ιδιοκτητών του



  
 
 
 
 
 
 
     Ένα 4χρονο λαμπραντόρ με το όνομα Κλειώ, κάλυψε τη μεγάλη αυτή απόσταση για να φτάσει στο παλιό σπίτι όπου έμενε με τους ιδιοκτήτες της.

Η...  

 
 
Κλειώ εξαφανίστηκε από το Κάνσας και κατέληξε στο Μιζούρι, όπου έμεναν πριν τα αφεντικά της. Ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού, Κόλτον Μάικλ και η σύζυγός του βρήκαν την Κλειώ στην πόρτα της κατοικίας τους όταν επέστρεψαν από τις δουλειές τους. «Απλά καθόταν εκεί, περίμενε κάποιον» είπε στο CNN o Kόλτον.

Στη συνέχεια είδαν το τσιπ που έφερε η Κλειώ, βρήκαν και το όνομα των ανθρώπων στους οποίους ανήκει η σκυλίτσα και έτσι κατάλαβαν ότι πρόκειται για τους πρώην ιδιοκτήτες του σπιτιού τους.

Το ζευγάρι από το Μιζούρι έψαξε το όνομα του ιδιοκτήτη στο Facebook και είδε μια ανάρτησή τους, που έλεγε πως ο σκύλος τους είχε εξαφανιστεί μία εβδομάδα πριν. «Του έγραψα ότι βρήκαμε τον σκύλο του, αλλά μόλις του είπα την διεύθυνσή μας, έμεινε άφωνος», λέει ο Μάικλ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες