Κοσμηματοπώλης έθαψε 1 εκατ. δολάρια σε χρυσό, ασήμι και διαμάντια και διοργανώνει κυνήγι θησαυρού


 Ο Τζόνι Πέρι πλέον αναγκάζεται να κλείσει οριστικά το κοσμηματοπωλείο του.

Τα... 

 
 
μηνιαία κυνήγια θησαυρού που από εδώ και στο εξής θα διοργανώνει με τρόπαια αντικείμενα από το μαγαζί του θα αποτελούν πλέον την κύρια πηγή του εισοδήματός του.

«Βάζω την επένδυση μιας ολόκληρης ζωής με την ελπίδα και το όνειρο να προσφέρω διασκέδαση, περιπέτεια και αναμνήσεις που θα βαστήξουν για μια ζωή» έναντι συμμετοχής 50 δολαρίων, περίπου 44 ευρώ, αναφέρει ο Πέρι στον ιστότοπο Treasure Quset για το κυνήγι θησαυρού που θα ανέλθει συνολικά σε χρυσό, ασήμι και πολύτιμους λίθους αξίας ενός εκατ. δολαρίων.

«Διασκέδασα με την ψυχή μου κρύβοντας τον θησαυρό, αλλά είμαι ακόμη πιο ενθουσιασμένος περιμένοντας ν’ ακούσω τις ιστορίες όλων όσοι πρόκειται να ξεκινήσουν για να τον αναζητήσουν» λέει ο Πέρι.

Η πρώτη αποστολή για το κυνήγι θησαυρού ξεκινά στις 10:00 την 1η Αυγούστου στο Όκλαντ Σίτι. Το έπαθλο είναι 100 ουγκιές ασήμι καθαρότητας 0.999, αξίας 4.200 δολαρίων( ή 3.680 ευρώ)

Μόνο κυνηγοί θησαυρού που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή θα έχουν πρόσβαση σε στοιχεία, χάρτες, παζλ και γρίφους, όπως αναφέρει ο διοργανωτής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια