Συμμορία Αλβανών κρατούσε ομήρους δύο αλλοδαπούς και ζητούσε λύτρα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Συμμορία Αλβανών κρατούσε ομήρους δύο αλλοδαπούς και ζητούσε λύτρα


 
 Τον τρόμο έζησαν για μία εβδομάδα ένας Αφγανός κι ένας Πακιστανός

Τον τρόμο έζησαν για μία εβδομάδα, σε αποθήκη, σε αγροτική περιοχή της... 






Άρτας, δύο 18χρονοι, ένας Αφγανός κι ένας Πακιστανός, τους οποίους κρατούσε φυλακισμένους και βιαιοπραγούσε σε βάρος τους σπείρα Αλβανών εκβιαστών, μέχρι οι συγγενείς των νεαρών να δώσουν χρήματα, για να τους απελευθερώσουν. Συνελήφθη ένας 38χρονος Αλβανός, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων μελών του κυκλώματος. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, αρπαγής, ληστείας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και περί όπλων.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κατάσταση σοκ, σε δύο διαφορετικά σημεία σε περιοχή της Άρτας, τους δύο 18χρονους, οι οποίοι δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα και ο ένας από αυτούς έφερε τραύμα στο αριστερό χέρι. Όπως ανέφεραν οι ίδιοι, λίγο πιο πριν είχαν καταφέρει να διαφύγουν από την αποθήκη που τους κρατούσαν φυλακισμένους τα μέλη κυκλώματος. Μάλιστα, οι δράστες είχαν πάρει όλα τα χρήματα, καθώς και τα κινητά τηλέφωνα των δύο 18χρονων. Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον ιατροδικαστή, προκειμένου να εξετάσει τη σοβαρότητα των τραυμάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες