Πως να δημιουργήσετε διαχωριστικά στο μπαλκόνι σας - Απολαύστε τις στιγμές σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα


  
   Αν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα της εγγύτητας του μπαλκονιού σας με αυτό του γείτονα και δεν μπορείτε με άνεση και ελευθερία να απολαύσετε τις καλοκαιρινές στιγμές σας σε αυτό, έχουμε λύσεις στο πρόβλημά σας.
Δημιουργήστε... 

μόνοι σας τα διαχωριστικά που θα σας απομακρύνουν από τα αδιάκριτα βλέμματα και θα σας προσφέρουν τις χαλαρές στιγμές που αναζητάτε στην βεράντα σας μετά από μία πιεστική ημέρα.

Παλιά παντζούρια

Τοποθετήστε στην άκρη του μπαλκονιού σας παλιά παντζούρια, τα οποία έχετε βάψει στο χρώμα της αρεσκείας σας. Εκτός του ότι θα λειτουργήσουν ως το τέλειο διαχωριστικό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως μέρος της διακόσμησης του εξωτερικού σας χώρου. Για παράδειγμα μπορείτε να κρεμάσετε σε αυτά φαναράκια ή φωτάκια για ένα πιο ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα, ή μικρές γλαστρούλες για να ομορφύνετε ακόμη περισσότερο τον χώρο σας.


Καλάμια

Μία από τις πιο οικονομικές λύσεις που θα βρείτε στο εμπόριο, τα καλάμια διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα σε κάθε χώρο. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για ένα πιο εξωτικό αποτέλεσμα είναι να «ντύσετε» με καλάμια και τους υπόλοιπους τοίχους του μπαλκονιού σας, έτσι ώστε να σας δημιουργείται η αίσθηση ότι βρίσκεστε κάπου πολύ μακριά από το κλεινόν άστυ. 

Παραβάν

Η πιο εύκολη και ξεκούραστη, για εσάς, λύση είναι αυτή του παραβάν. Επιλέξτε ένα από φυσικά υλικά όπως η ψάθα, το μπαμπού ή τα καλάμια για ένα πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα. Μάλιστα, κάθε φορά που θέλετε να καθίσετε σε διαφορετικό σημείο του μπαλκονιού σας μπορείτε να το μετακινήσετε για να απομονωθείτε καταλλήλως

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια