------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------


3 Ιουν 2020

ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΡΑΝΤΙΣΤΗ-ΨΕΚΑΣΤΗ

0 comments


Το ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ως επίσημο εξεταστικό και εκπαιδευτικό κέντρο σας καλεί για την ανανέωση - έκδοση  των πιστοποιητικώνγνώσης για την Ορθολογική χρήση των Γεωργικών Φαρμάκων. Τα πιστοποιητικά έχουν πεντάχρονη ισχύ, όπου όλοι οι καλλιεργητές-αγρότες θα πρέπει να φροντίζουν 6 μήνες πριν την λήξη τους την ανανέωση τους.  

Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλοςδιαθέτοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της προηγούμενης έκδοσης, βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αγροτών είτε διδάσκοντας τα Αγροτικά θέματα σε νέους Αγρότες, είτε ως καλλιεργητές και παραγωγοί Γεωργικών προϊόντων.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ 8197/90290/22-7-2013 (ΦΕΚ 1883/Β/2013) έχει θεσπιστεί το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων.

Βάσει των παραπάνω όλοι οι χρήστες γεωργικών φαρμάκων ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να κατέχουν πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης(ΠΤΥΧΙΟ ΡΑΝΤΙΣΤΗ) προκειμένου να μπορούν να προμηθεύονται νόμιμα τα γεωργικά φάρμακα και να το καταθέτουν στο ΟΣΔΕ ή για όποια άλλη χρήση ζητηθεί.

Κόστος πιστοποίησης και έκδοσης πιστοποιητικού στα 40 €

Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλοςδιαθέτει γεωπόνους, Περιβαλλοντολόγους έτοιμους να σας ενημερώσουν για οποιαδήποτε απορία αγροτικής φύσεως εντελώς δωρεάν.

ΣΑΣ ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΙΜΗ!

Εγγραφές καθημερινά
Υπεύθυνος σπουδών
Θεοχαρόπουλος Αντώνης,
Γεωπόνος Msc
Πληροφορίες :καθημερινά 08:00-21:00
Αγ. Αντωνίου 30 και Καρατάσου γωνία
Βέροια
2331021061, 6987609733, 6974338357

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε