Τα οφέλη του ελαίου κάνναβης στην υγεία του ανθρώπου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Τα οφέλη του ελαίου κάνναβης στην υγεία του ανθρώπου


Το βιολογικό έλαιο κάνναβης είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, οπότε είναι ένα εξαιρετικό αντιγηραντικό και ένα απίστευτα ενυδατικό βάλσαμο για το δέρμα σας που δεν κολλάει και απορροφάται εύκολα! Είναι μια πολύ αποτελεσματική φυσική ενυδατική κρέμα, επειδή είναι πυκνή σε έλαια Ωμέγα 3, 6 και 9 που δεν φράζουν τους πόρους. Το βιολογικό έλαιο κάνναβης περιέχει αντιφλεγμονώδεις παράγοντες που πολλαπλασιάζουν τις ήδη φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ελαίου. Αυτό παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού και τόνωσης και μειώνει ακόμη και τον άνισο τόνο του δέρματος. Αυτό το αιθέριο έλαιο περιέχει φυσικά ασβέστιο και κάλιο, καθιστώντας το ακόμη πιο ευεργετικό για το δέρμα σας.

Το έλαιο κάνναβης έχει σκούρο πράσινο χρώμα, στη φυσική του κατάσταση, με ένα ευχάριστο, ελαφρύ άρωμα. Το βιολογικό έλαιο κάνναβης συμπιέζεται από οργανικούς σπόρους κάνναβης και είναι ένας πολύ φυσικός, αποτελεσματικός τρόπος για να θεραπεύσει και να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα. Είναι εξαιρετικά ευεργετικό για όλους τους τύπους δέρματος λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών και αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων του, είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, EFA και GLA's (Gamma Linoleic Acids.) Το έλαιο κάνναβης διεισδύει εύκολα στα στρώματα του δέρματος για να ενυδατώσει βαθιά και να το αναζωογονήσει. Το βιολογικό έλαιο κάνναβης είναι πυκνό σε GLA, λιπίδια του δέρματος που είναι πολύ απαραίτητα για την προώθηση της αναγέννησης των κυττάρων.

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η ψωρίαση προκαλείται κυρίως από έλλειψη λιπαρών οξέων Ωμέγα 6 στο σώμα. Είναι φυσικό, λοιπόν, ότι το βιολογικό έλαιο κάνναβης χρησιμοποιείται ως φυσική συμπληρωματική θεραπεία αυτής της δυσάρεστης δερματικής διαταραχής. Η οξυγόνωση και η ενυδάτωση του δέρματος αυξάνονται φυσικά από τα πλούσια σε αιθέρια έλαια EFA και GLA.

Γνωστό για πολλά άλλα οφέλη στην υγεία, αυτό το έλαιο αποδεικνύεται επίσης καλό για την καρδιά και καταπολεμά τον καρκίνο του δέρματος. Η προσθήκη του στο καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας θα σας προσφέρει επίσης φυσική προστασία από τον ήλιο και τις  επιβλαβείς ακτίνες UVA. Έχει αποδειχθεί ότι θεραπεύει και αποτρέπει δερματικές διαταραχές όπως ψωρίαση, έκζεμα, ακμή και ξηρό δέρμα επίσης. Τα προϊόντα που το περιέχουν χρησιμοποιούνται για την αύξηση των επιπέδων των απαραίτητων αμινοξέων και θρεπτικών συστατικών στο δέρμα και το σώμα. Εάν το σώμα έχει χαμηλά λιπαρά οξέα Ωμέγα-6 και Ωμέγα-3, μπορεί να προκύψουν σοβαρά προβλήματα όπως καρκίνος. Έχει βρεθεί ότι οι ασθενείς με καρκίνο που χρησιμοποιούν τακτικά έλαιο κάνναβης έχουν βιώσει αυξημένες πιθανότητες θεραπείας.

Αν και όλο το φυσικό έλαιο κάνναβης προέρχεται από το φυτό κάνναβης, πιέζεται από τους οργανικούς σπόρους κάνναβης και είναι πολύτιμο και προσφέρει πολλά διαφορετικά οφέλη για την υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες