Μείωση ενοικίου 40%...Ποιες επιχειρήσεις δικαιούνται και τον Ιούνιο...
Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναρτήθηκε η απόφαση με την οποία διευκρινίζεται ποιες επιχειρήσεις δικαιούνται μείωση του ενοικίου επαγγελματικής στέγης κατά 40% και για τον μήνα Ιούνιο.   
Η...
ΑΑΔΕ έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τις πληττόμενες επιχειρήσεις, οι οποίες συνεχίζουν να λαμβάνουν την έκπτωση στο ενοίκιό τους, της τάξης του 40% και για τον μήνα Ιούνιο 2020.   Με τίτλο «Προσδιορισμός πληττόμενων επιχειρήσεων για την απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για τον μήνα Ιούνιο 2020» η ΑΑΔΕ ενημερώνει με ανάρτηση της σχετικής απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για τους κωδικούς αριθμούς δραστηριότητας (ΚΑΔ) που εξακολουθούν να πλήττονται.   

Όπως αναφέρεται σε περίπτωση τετραψήφιου ΚΑΔ συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες πενταψήφιων, εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση εξαψήφιου συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες οκταψήφιων.   

Πρόκειται κυρίως για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο λιανεμπόριο, τον τουρισμό, την εστίαση, τις μεταφορές και τον πολιτισμό-αθλητισμό. Μείωση ενοικίου κατά 40% θα έχουν Ιούλιο και Αύγουστο μόνο οι επιχειρήσεις των κλάδων τουρισμού, μεταφορών, πολιτισμού και αθλητισμού.  

Αναλυτικά οι δικαιούχοι ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια