Σπάει ταμεία» η τηλεθέαση στη συνδρομητική TV... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Σπάει ταμεία» η τηλεθέαση στη συνδρομητική TV...


Σημαντική άνοδο στην τηλεθέαση εμφανίζει η συνδρομητική τηλεόραση εξαιτίας της καραντίνας. Ποια είναι τα προγράμματα που προτιμούν οι συνδρομητές και σε τι ποσοστά μεταφράζεται η άνοδος της τηλεθέασης όταν «Μένουμε Σπίτι»;

Η...
τηλεθέαση της Nova κινείται ανοδικά σε όλα τα κανάλια της, με κυρίαρχα τα κανάλια Novacinema και Novalifε. Μεσοσταθμικά σε όλα τα κανάλια της Nova σημειώνεται αύξηση της τάξης του 25%. Μερικές από τις blockbuster ταινίες που χτυπάνε υψηλά νούμερα τις τελευταίες εβδομάδες είναι οι «X-MEN: Ο Μαύρος Φοίνικας», «Gotzila II: Ο Βασιλιάς», «Spiderman», «Rambo: Το τελευταίο αίμα», «Once Upon a Time in Hollywood» αλλά και η πιο πρόσφατη συμπαραγωγή της Nova «Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών». Οι ταινίες όμως που κυριολεκτικά… έσπασαν κάθε προηγούμενο προτίμησης ήταν οι ταινίες του James Bond στο ειδικό αφιέρωμα, όπως το «Skyfall», το «Casino Royale» και το γυρισμένο σε Κέρκυρα και Μετέωρα «For Your Eyes Only».

Ο δημοφιλέστερος προορισμός για τα παιδιά είναι μακράν το Boomerang, το οποίο εκπέμπει αποκλειστικά στη Nova, και ακολουθούν με υψηλά ποσοστά το Nickelodeon και τα κανάλια Disney. Στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ήταν τα «Ice Age», «Lego 2» και «Pokemon: Ντετέκτιβ Πίκατσου». Οι top σειρές των ημερών αναδεικνύονται «Good Doctor», «NCIS», «Prodigal Son» στα κανάλια Novacinema καθώς και «Grey's Anatomy», «Homeland» και «Criminal Minds» στα κανάλια Fox.

Στην Cosmote TV τα τελευταία στοιχεία από τη Μεγάλη Βδομάδα έχουν ως εξής: Υψηλή θεαματικότητα είχε η "Ευτυχία" συμπαραγωγής Cosmote TV. Σημαντική απήχηση είχε το κατασκοπικό θρίλερ «Το Κόκκινο Σπουργίτι» , τo franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής», η νέα βρετανική σειρά του Cosmote Series HD «Miss Scarlet & The Duke» και οι σειρές δράσης «Magnum P.I.» και «MacGyver».

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες