Το κόλπο με το πορτοκάλι στο ψυγείο που γνωρίζουν λίγοι - Έξυπνο και αποτελεσματικό - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Το κόλπο με το πορτοκάλι στο ψυγείο που γνωρίζουν λίγοι - Έξυπνο και αποτελεσματικό




   Το πορτοκάλι, εκτός από θρεπτικό φρούτο ή βασικό συστατικό σε γλυκά, είναι ιδανικό και στην καθημερινότητά σας στο να δίνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Ακόμα και σε θέματα καθαριότητας.

Για... 

παράδειγμα, γνωρίζετε τι θα συμβεί αν το βάλετε στο ψυγείο ένα πορτοκάλι μαζί με λίγο αλάτι; Θα φύγουν μακριά οι άσχημες μυρωδιές, είναι η απάντηση.

Δείτε τι θα κάνετε:

Πάρτε ένα πορτοκάλι και κόψτε το στη μέση. Βγάλτε τη σάρκα του και χρησιμοποιήστε τις φλούδες ως μπολάκι. Στη συνέχεια γεμίστε τη μισή φλούδα με αλάτι και τοποθετήστε τη μέσα στο ψυγείο και συγκεκριμένα στη μέση στο πίσω μέρος.

Αφήστε το πορτοκάλι με το αλάτι μέσα στο ψυγείο μέχρι να δείτε το αλάτι να υγροποιείται. Μόλις το αλάτι γίνει διαφανές, πετάξτε το πορτοκάλι και τοποθετήστε νέα φλούδα με αλάτι. Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία θα διαπιστώσετε ότι όλες οι άσχημες μυρωδιές θα έχουν φύγει από το εσωτερικό του ψυγείου σας και όλος ο χώρος θα μοσχομυρίσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες