Έριξε υπνωτικό στο κρασί του συντρόφου της και τον ξάφρισε ανήμερα των γενεθλίων του - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Έριξε υπνωτικό στο κρασί του συντρόφου της και τον ξάφρισε ανήμερα των γενεθλίων του




  Αξέχαστα θα μείνουν τα γενέθλια σε ένα 25χρονο από τον Βόλο, που όπως κατήγγειλε έπεσε θύμα της συντρόφου του, η οποία αφού του έριξε υπνωτικό στο κρασί που έπινε, του πήρε την τραπεζική κάρτα και έκανε ανάληψη 700 ευρώ.

Όπως.... 

 
 
αναφέρει το magnesianews.gr, τις επόμενες μέρες ο 25χρονος αναμένεται να καταθέσει μήνυση σε βάρος της κοπέλας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, όλα έγιναν την περασμένη Πέμπτη, στο σπίτι του στον Βόλο όπου έμενε με την 25χρονη. Ήταν η ημέρα των γενεθλίων του και το γιόρταζαν πίνοντας κρασί. Κάποια στιγμή, φαίνεται ότι η σύντροφός του, του έριξε υπνωτικό στο κρασί. Ο 25χρονος ισχυρίζεται ότι αφότου κοιμήθηκε, η κοπέλα του πήρε την τραπεζική κάρτα, πήγε στο ΑΤΜ και «σήκωσε» από τον λογαριασμό του 700 ευρώ.

Στη συνέχεια φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι, να άφησε την κάρτα και να έφυγε.

Εκείνος την επόμενη μέρα και έχοντας υποψιαστεί ότι κάτι περίεργο συνέβη πήγε στην τράπεζα και διαπίστωσε ότι τα χρήματα που είχε στον λογαριασμό του, από κοινωνικό επίδομα και επίδομα ανεργίας, είχαν κάνει «φτερά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες