Συνελήφθη ένα άτομο στην Ημαθία για καλλιέργεια κάνναβης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Συνελήφθη ένα άτομο στην Ημαθία για καλλιέργεια κάνναβης


Εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας να μεταφέρει σε όχημα 15 δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη προχθές (12 Μαΐου 2020) το απόγευμα στην Ημαθία, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας άνδρας για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν 15 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε πλαστικά δοχεία, σπόροι κάνναβης και χρηματικό ποσό 2.550 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 93 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης.

Επιπλέον κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες