Ο καιρός σήμερα... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Ο καιρός σήμερα...



Για σήμερα, Σάββατο, θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα...
σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη τη Θεσσαλία, τη Στερεά και από το βράδυ στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. 
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα και  θα φτάσει στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 26 με 28 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 25 βαθμούς Κελσίου.


Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στην Αττική 

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός , με αραιές νεφώσεις αργότερα.  Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά λίγες νεφώσεις αλλά και αστάθεια το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες