27 Απρ 2020

Το κόλπο που θα αυξήσει το σήμα του Wi-Fi ακόμα και κατά 50% - Γίνεται πανεύκολα, με κάτι που έχεις σίγουρα στα ντουλάπια σου - ΒΙΝΤΕΟ

0 comments


     

 Το ίντερνετ έχει υποστεί κι αυτό πλήγμα από την πανδημία του κορονοϊού και δεν είναι η ιδέα μας πως οι ταχύτητές του πέφτουν συχνά.

Ευρωπαϊκοί... 
 

πάροχοι μίλησαν προσφάτως ακόμα και για 50% αύξηση στη διαδικτυακή κίνηση, κάνοντας το ίντερνετ να γονατίζει.

Κι ενώ για το ίντερνετ δεν μπορούμε να κάνουμε προφανώς τίποτα, μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αυξήσουμε την ισχύ του Wi-Fi μας.

Είναι γνωστό από το 2017 από την ερευνητική δουλειά του αμερικανικού Dartmouth College, την οποία παρουσίασαν εκείνη τη χρονιά στο συνέδριο ACM BuildSys.  

 
 


Τι βρήκαν οι ερευνητές; Πώς ένα «καπέλο» από αλουμινόχαρτο στο router αυξάνει το σήμα μέσω στο σπίτι κατά 50%. Ή και παραπάνω.

«Μέσω αυτής της απλής αυτής λύσης, απαντήσαμε σε μια σειρά προκλήσεων που επιβαρύνουν τους ασύρματους χρήστες», είχε πει ο Xia Zhou, καθηγητής πληροφορικής στο Dartmouth College, τον Νοέμβριο του 2017, «όχι μόνο ενισχύσαμε τα ασύρματα σήματα, αλλά τα κάναμε και πιο ασφαλή».

Ακόμα και ένα κουτάκι αναψυκτικού αν βάλουμε πίσω από το router, αυτό θα βελτιώσει το Wi-Fi, καθώς βοηθά στην καλύτερη αντανάκλαση του σήματος και τη διασπορά του σε περισσότερες κατευθύνσεις.

Το καλύτερο πάντως που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό το αλουμινόχαρτο σε σχήμα «S», με τη διάταξη που μας δείχνουν στη φωτογραφία από το router.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε