9 Απρ 2020

Θετική εξέλιξη για το Δήμο Αλεξάνδρειας στο θέμα των απαιτήσεων της Δ.Ο.Υ. Βέροιας

0 comments

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ενημερώνει τους δημότες, στους οποίους είχαν επιδοθεί στα χέρια τους κατασχετήρια, ως τρίτους για απαίτηση της Δ.Ο.Υ. Βέροιας από το Δήμο Αλεξάνδρειας τα εξής:

  • Ο Δήμος άσκησε ενώπιον των ατομικών ειδοποιήσεων της Δ.Ο.Υ. Βέροιας, ανακοπή για ακύρωσή τους.
  • Επί της ανακοπής αυτής, ο Δήμος Αλεξάνδρειας άσκησε αίτηση αναστολής ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας με αίτημα προσωρινής διαταγής.
  • Το αίτημα, εκδικάσθηκε τη Δευτέρα 6-4-2020 και το δικαστήριο δέχθηκε το αίτημα προσωρινής διαταγής του Δήμου και σύμφωνα με την απόφασή του, με αριθμό ΑΠΔ362/2020, διατάσσει την αναστολή εκτέλεσης σε βάρος των πράξεων, βάσει των οποίων επιβλήθηκαν κατασχέσεις.

Ύστερα από την παραπάνω δικαστική εξέλιξη, καλούνται οι δημότες στα χέρια των οποίων επιβλήθηκαν κατασχέσεις με βάση την παραπάνω αιτία, να μην καταβάλλουν πλέον τις υποχρεώσεις τους προς το Δήμο, στη ΔΟΥ Βέροιας αλλά, να συνεχίσουν να τις καταβάλουν κανονικά στο ταμείο του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας δήλωσε σχετικά για αυτή τη θετική εξέλιξη:

“Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, που μας δικαίωσε προσωρινά στο παρόν στάδιο, ευελπιστούμε ότι σύντομα θα δικαιωθούμε και στο κανονικό στάδιο (της τακτικής διαδικασίας).

Εγώ ως Δήμαρχος Αλεξάνδρειας διαβεβαιώνω τους Δημότες, ότι θα είμαστε παρόντες, σε οποιαδήποτε ενέργεια απαιτηθεί από μέρους μας για τη διασφάλιση των συμφερόντων, τόσο του Δήμου, όσο και των δημοτών μας.”

Για τυχόν πληροφορίες οι Δημότες μπορούν να απευθύνονται στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, (Τμήμα Εσόδων, τηλ. 2333350123, 2333350129).

 

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε