9 Απρ 2020

Επιστροφή στο δορυφορικό πιάτο και στην κεραία...

0 comments


...καθώς “κολλάει” το internet...
Απαραίτητη καθίσταται η συνδυαστική μετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος μέσω κεραίας και δορυφορικού πιάτου, ενώ επισφαλής παραμένει η... παροχή της υπηρεσίας μέσω internet, εξαιτίας του τηλεπικοινωνιακού φόρτου των δικτύων.

Η θέαση των υπηρεσιών streaming μέσω internet εμφανίζει μια σειρά από προβλήματα (π.χ. «πάγωμα» οθόνης) καθώς χρειάζεται και γρήγορο και αξιόπιστο internet. Με τον όγκο των δεδομένων που χρησιμοποιεί ο κάθε καταναλωτής επιβαρύνονται άλλες απαραίτητες λειτουργίες, όπως η παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε νοσοκομεία, φαρμακευτικές αποθήκες, τράπεζες, η τηλεργασία και η τηλεκπαίδευση. Αντιθέτως, η χρήση της κεραίας προϋποθέτει μόνο την εγκατάστασή της από έναν τεχνικό και την παροχή του ρεύματος, δίδοντας τη δυνατότητα για ελεύθερη τηλεόραση. Έκπληξη προξενεί το γεγονός πως η ΕΕΤΤ, ως αρμόδια Αρχή, δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση.

 mediagr.org 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε