Ανοίγουν τα υποθηκοφυλακεία...Από την Δικαιοσύνη θα ξεκινήσει συμβολικά η σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Όπως τόνισε -στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών- από τις 27 Απριλίου θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα...
υποθηκοφυλακεία, «έμμισθα και άμισθα», ενώ θα ανοίξουν επίσης ειρηνοδικεία και πρωτοδικεία για συγκεκριμένες διαδικασίες.

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, οι διαδικασίες συναινετικών προσημειώσεων θα γίνεται μέσω των γραμματειών χωρίς την συμμετοχή των διαδίκων, σημείωσε ο κ. Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε επίσης ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει το σχέδιο μετάβασης.


Όσον αφορά τα μέτρα περιορισμού την Πρωτομαγιά, τόνισε πως «θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών και όλοι θα κινηθούμε πάλι με σχέδιο και συγκροτημένα».

Σε άλλο σημείο της ενημέρωσης, ο Στ. Πέτσας τόνισε την ανάγκη τήρησης των μέτρων ατομικής και συλλογικής προστασίας «για όσο διάστημα χρειαστεί».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε