------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------


15 Απρ 2020

Ξεκινούν οι πληρωμές επιδομάτων και συντάξεων.

0 comments


Καταβολή χρημάτων στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς θα δουν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Τα επιδόματα των 800 ευρώ θα...
αρχίζουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων από σήμερα, Μ. Τετάρτη, στο πλαίσιο της πρώτης φάση καταβολής της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε εργαζόμενους, των οποίων η σύμβαση εργασίας τους τελεί σε αναστολή. Επίσης, θα καταβληθεί στους επιστημονικούς κλάδους η προκαταβολή των 400 ευρώ, ενώ θα λάβουν το δώρο Πάσχα οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις, που δεν έχουν πληγεί από την κρίση.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Οικονομικών, η πρώτη φάση της καταβολής του επιδόματος των 800 ευρώ θα ολοκληρωθεί μέχρι την Μ. Παρασκευή και θα ακολουθήσουν άλλες δύο φάσεις στις 27 Απριλίου έως και τις 30 Απριλίου και στις 5 Μαΐου έως και τις 10 Μαΐου.

Συντάξεις

Σε διαφορετικές ημερομηνίες θα καταβληθούν οι συντάξεις αυτόν τον μήνα, καθώς η κυβέρνηση επιδιώκει να μην υπάρξει συνωστισμός στις τράπεζες εν μέσω πανδημίας. 


Όπως έγινε γνωστό, οι συντάξεις θα καταβληθούν ως παρακάτω:

► Οι συνταξιούχοι του Ι.Κ.Α., του Ο.Τ.Ε. και των Τραπεζών θα  πληρωθούν στις 22 Απριλίου και 24 Απριλίου με βάση τον τελευταίο αριθμό στον ΑΜΚΑ τους.

► Οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ, Ο.Γ.Α. και ΕΕΤΑΑ στις 27 Απριλίου.

► Οι συνταξιούχοι του Ν.Α.Τ., του Δημοσίου, της Δ.Ε.Η. και του ΕΤΑΠ Μ.Μ.Ε, στις 29 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε