Την Τρίτη το διάγγελμα Μητσοτάκη... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Την Τρίτη το διάγγελμα Μητσοτάκη...



 -Τα σχολεία αναμένεται να ανοίξουν ξανά στις 11 Μαΐου, μόνο για τους μαθητές της Γ' Λυκείου.
-Tα όποια νέα μέτρα θα ανακοινώνονται ανά 15νθημερο...
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει νέο διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, την ερχόμενη Τρίτη, 28 Απριλίου. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στο...

σχέδιο σταδιακής άρσης των μέτρων που έχουν εφαρμοστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αρχής γενομένης από την 4η Μαΐου, ημέρα κατά την οποία θα ανοίξουν τα μικρά εμπορικά κασταστήματα και τα κομμωτήρια.

Τα σχολεία αναμένεται να ανοίξουν ξανά στις 11 Μαΐου, μόνο για τους μαθητές της Γ' Λυκείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όποια νέα μέτρα θα ανακοινώνονται ανά 15νθημερο.


Υπενθυμίζει πως όλο αυτό το διάστημα, ο πρωθυπουργός έχει προβεί σε συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες (Βασίλη Κικίλια, Βασίλη Κοντοζαμάνη, Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά), προκειμένου να αποφασιστεί το σχέδιο για το χρονοδιάγραμμα της σταδιακής χαλάρωσης των μέτρων.

Τι έχει «κλειδώσει»

Η 4η Μαΐου θα είναι η ημέρα έναρξης της εφαρμογής του σχεδίου σταδιακής αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων. Από την ημέρα εκείνη και σταδιακά κάθε εβδομάδα, αναμένεται να υπάρχουν άρσεις περιορισμών, οι οποίες θα πραγματοποιούνται μέσα στο δίμηνο του Μαΐου και του Ιουνίου.

Εκτός από το άνοιγμα των μικρών εμπορικών καταστημάτων και των κομμωτηρίων, εξετάζεται και η «απελευθέρωση» των καταστημάτων εστίασης, αλλά με περιορισμούς για την αποφυγή έντονου συνωστισμού, όπως π.χ. το ποια και πόσα τραπέζια και καθίσματα θα λειτουργούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες