Η αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ευχαριστεί....


Όπως είναι γνωστό η χώρα μας από 27 Φεβρουαρίου 2020 κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην συνοριακή γραμμή του Νομού Έβρου με την Τουρκία και ειδικότερα στις Καστανιές την παράνομη είσοδο μεταναστών στην Ελληνική Επικράτεια με την συμμετοχή αυξημένου αριθμού Αστυνομικών, από όλη την Επικράτεια σε μια επιχείρηση ευρείας κλίμακας και με την συμμετοχή βεβαίως δυνάμεων από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας.
Μεταγενέστερα βιώνοντας η Χώρα μας τις συνέπειες της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS – COV – 2 και της (σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ.) πανδημίας, η Χώρα μας από 14/03/2020 εφάρμοσε και υλοποίησε μέσω και του συνόλου των Αστυνομικών Δυνάμεων ανά την Επικράτεια, μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού αλλά και της προστασίας / διαφύλαξης της περιουσίας των Ελλήνων Πολιτών, κατάσταση η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Με βάση τα ανωτέρω δύο (2) δύσκολα γεγονότα και με ενεργή συμμετοχή του συνόλου του Προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, προσφέρθηκαν Πολιτευτές, Ιδιώτες και Φορείς/Σύλλογοι οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί ειδικότερα στο έργο του Προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, στους οποίους δια της παρούσης εκφράζουμε ως ελάχιστη τιμή , τις ευχαριστίες και την ευαρέσκειά μας, γνωστοποιώντας, ότι για όλους εμάς αποτελεί ηθικό στήριγμα η όποια και με οποιοδήποτε τρόπο υλική στήριξη στο δύσκολο έργο που συνεχίζουμε να κάνουμε.
Ειδικότερα ευχαριστούμε τους:
- κ.κ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟ Απόστολο Υφυπουργό Οικονομικών
- κ.κ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ Λάζαρο και κ.κ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ Αναστάσιο, Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας
- κ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ Κωνσταντίνο, Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας
- κ. ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗ Κωνσταντίνο Δήμαρχο Βέροιας, κ. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ Νικόλαο Δήμαρχο Νάουσας, κ. ΓΚΥΡΙΝΗ Παναγιώτη Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, για την απολύμανση εγκαταστάσεων και οχημάτων Υπηρεσιών μας, στην Περιφέρεια δικαιοδοσίας τους.
- Κ. ΤΖΙΚΟΠΟΥΛΟ Πέτρο, Πρόεδρο Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Ημαθίας καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
- κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ Απόστολο, ιδιοκτήτη Γραφείου Γενικού Τουρισμού για την προσφορά λεωφορείων μεταφοράς προσωπικού Υπηρεσιών μας.
- κ. ΣΟΥΚΟ Κωνσταντίνο, Πρόεδρο της Εταιρείας – Soukos Robits ΑΕΒΕ – για προσφορά επιχειρησιακού εξοπλισμού
- κ. ΛΑΧΑΝΙΔΟΥ Χριστίνα, Πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για προσφορά επιχειρησιακού εξοπλισμού
- κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ Στέφανο και κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο, ιδιοκτήτες Εταιρείας εμπορίας φρούτων
- κ. ΦΑΝΙΑΔΗ Φανή, Πρόεδρο Ευξείνου Λέσχης Νάουσας για προσφορά υγειονομικού υλικού (γάντια, αντισηπτικά κ.λ.π.)
- κ. ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΗ Άρη, ιδιοκτήτη Ιδιωτικής Εταιρείας Φύλαξης για προσφορά υγειονομικού υλικού (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά)
- κ. ΚΑΤΗ Σοφία, Πρόεδρο Συλλόγου Φαρμακοποιών Νομού Ημαθίας για προσφορά υγειονομικού υλικού (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά κ.λ.π.)
- κ. ΠΛΙΟΓΚΑ Ηλία, Διοικητή Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας για προσφορά υγειονομικού υλικού (μάσκες, γάντια)
- κ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Δημήτριο, ιδιοκτήτη επιχείρησης ειδών διατροφής (super market) για προσφορά αντίστοιχων ειδών
- κ. ΖΑΓΑΡΗ Δημήτριο, ιδιοκτήτη επιχείρησης για προσφορά εδεσμάτων
- κ. ΚΑΚΑΡΗ Νεκτάριο, ιδιοκτήτη επιχείρησης επισκευής οχημάτων για προσφορά απολύμανσης σε οχήματα
- κ. ΤΣΙΑΜΗΤΡΟ Απόστολο, ιδιοκτήτη επιχείρησης επισκευής / συντήρησης οικιών/επιχειρήσεων για προσφορά υγειονομικού υλικού (μάσκες)
- κ. ΓΑΤΟ Δημήτριο, ιδιοκτήτη επιχείρησης Βιοτεχνίας για προσφορά υγειονομικού υλικού (υφασμάτινες μάσκες)
- κ. ΟΥΠΑΛΑ Λάζαρο, ιδιοκτήτη επιχείρησης βιοτεχνίας για προσφορά υγειονομικού υλικού (υφασμάτινες μάσκες)
- κ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ & Συνεργάτες επιχείρησης ασφαλιστικών καλύψεων για προσφορά υγειονομικού υλικού (μάσκες, γάντια)
- κ. ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ Ιωάννη, Πρόεδρο Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας & μέλη Διοικητικού συμβουλίου για προσφορά ενός θερμομέτρου (για θερμομέτρηση Προσωπικού, Ιδιωτών).


                                                                                  Με ιδιαίτερη εκτίμηση
                                                                                              Διονύσιος Κούγκας
                                                                                               Διευθυντής 
          Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

 1. Θα ηθελα και εγω απο την μερια μου να δωσω τις ευχαριστιες μου, διοτι οντας ΑΝΕΡΓΟΣ προ ημερων δεχτηκα προστιμο (150 ευρω) επι της οδου Βενιζελου απο την ομαδα ΔΙ.ΑΣ ενω ημουν καθ'οδον στην διαδικασια να διευθετησω μια προσωπικη υποχρεωση. Επιδομα Κ.Ε.Α ΔΕΝ ΛΑΒΑΙΝΩ. Εδιεκοπη απο ατομα που εργαζονται στην Κρατικη Μηχανη δια αδιευκρυνιστους λογους. Μετα απο επικοινωνια και προσωπικη συνομιλια με τον Αντιδημαρχο κ. Σακαλιδη, ο ιδιος με παρεπεμψε στο Συσσιτιο επι της οδου Κωττουνιου, οπου για λογους που δεν γνωριζω, ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ. Μετα τουτου, απευθυνθηκα στο Συσσιτιο του Αγ. Αντωνιου οπου εκει εγινα δεκτος δια να λαβαινω φαι στις καθορισθησες ωρες απο τις εκει μαγειρισσες. Ειμαι σε συνεχη επικοινωνια με τον Ο.Α.Ε.Δ και εξακουλουθω παρα ταυτα να παραμενω ΑΝΕΡΓΟΣ με ΜΗΔΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ,εδω και τρια χρονια. Η τσεπη μου ειναι μονιμως ΑΔΕΙΑ. Δεν μπορω να ανοιξω σπιτι να κανω οικογενεια και τα χρονια περνανε εις βαρους μου. Σκεφτομαι να δωσω τελος στην ζωη μου , αλλα κατι με σταματαει. Ειναι η εικονα της μανας μου, που τυρανηθηκε για να με μεγαλωσει. Ειμαι 41 χρονων και υποφερω απο καταθλιψη και οχι μονο. Μπορειτε για ενα λεπτο να μπειτε στην ψυχολογια μου ? Εισπρατω μονιμως το ΑΔΙΚΟ. Φως στο τουνελ υπαρχει ? Ερωτω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα ηθελα και εγω απο την μερια μου να δωσω τις ευχαριστιες μου, διοτι οντας ΑΝΕΡΓΟΣ προ ημερων δεχτηκα προστιμο (150 ευρω) επι της οδου Βενιζελου απο την ομαδα ΔΙ.ΑΣ ενω ημουν καθ'οδον στην διαδικασια να διευθετησω μια προσωπικη υποχρεωση. Επιδομα Κ.Ε.Α ΔΕΝ ΛΑΒΑΙΝΩ. Εδιεκοπη απο ατομα που εργαζονται στην Κρατικη Μηχανη δια αδιευκρυνιστους λογους. Μετα απο επικοινωνια και προσωπικη συνομιλια με τον Αντιδημαρχο κ. Σακαλιδη, ο ιδιος με παρεπεμψε στο Συσσιτιο επι της οδου Κωττουνιου, οπου για λογους που δεν γνωριζω, ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ. Μετα τουτου, απευθυνθηκα στο Συσσιτιο του Αγ. Αντωνιου οπου εκει εγινα δεκτος δια να λαβαινω φαι στις καθορισθησες ωρες απο τις εκει μαγειρισσες. Ειμαι σε συνεχη επικοινωνια με τον Ο.Α.Ε.Δ και εξακουλουθω παρα ταυτα να παραμενω ΑΝΕΡΓΟΣ με ΜΗΔΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ,εδω και τρια χρονια. Η τσεπη μου ειναι μονιμως ΑΔΕΙΑ. Δεν μπορω να ανοιξω σπιτι να κανω οικογενεια και τα χρονια περνανε εις βαρους μου. Σκεφτομαι να δωσω τελος στην ζωη μου , αλλα κατι με σταματαει. Ειναι η εικονα της μανας μου, που τυρανηθηκε για να με μεγαλωσει. Ειμαι 41 χρονων και υποφερω απο καταθλιψη και οχι μονο. Μπορειτε για ενα λεπτο να μπειτε στην ψυχολογια μου ? Εισπρατω μονιμως το ΑΔΙΚΟ. Φως στο τουνελ υπαρχει ? Ερωτω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα ηθελα και εγω απο την μερια μου να δωσω τις ευχαριστιες μου, διοτι οντας ΑΝΕΡΓΟΣ προ ημερων δεχτηκα προστιμο (150 ευρω) επι της οδου Βενιζελου απο την ομαδα ΔΙ.ΑΣ ενω ημουν καθ'οδον στην διαδικασια να διευθετησω μια προσωπικη υποχρεωση. Επιδομα Κ.Ε.Α ΔΕΝ ΛΑΒΑΙΝΩ. Εδιεκοπη απο ατομα που εργαζονται στην Κρατικη Μηχανη δια αδιευκρυνιστους λογους. Μετα απο επικοινωνια και προσωπικη συνομιλια με τον Αντιδημαρχο κ. Σακαλιδη, ο ιδιος με παρεπεμψε στο Συσσιτιο επι της οδου Κωττουνιου, οπου για λογους που δεν γνωριζω, ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ. Μετα τουτου, απευθυνθηκα στο Συσσιτιο του Αγ. Αντωνιου οπου εκει εγινα δεκτος δια να λαβαινω φαι στις καθορισθησες ωρες απο τις εκει μαγειρισσες. Ειμαι σε συνεχη επικοινωνια με τον Ο.Α.Ε.Δ και εξακουλουθω παρα ταυτα να παραμενω ΑΝΕΡΓΟΣ με ΜΗΔΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ,εδω και τρια χρονια. Η τσεπη μου ειναι μονιμως ΑΔΕΙΑ. Δεν μπορω να ανοιξω σπιτι να κανω οικογενεια και τα χρονια περνανε εις βαρους μου. Σκεφτομαι να δωσω τελος στην ζωη μου , αλλα κατι με σταματαει. Ειναι η εικονα της μανας μου, που τυρανηθηκε για να με μεγαλωσει. Ειμαι 41 χρονων και υποφερω απο καταθλιψη και οχι μονο. Μπορειτε για ενα λεπτο να μπειτε στην ψυχολογια μου ? Εισπρατω μονιμως το ΑΔΙΚΟ. Φως στο τουνελ υπαρχει ? Ερωτω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Θα ηθελα και εγω απο την μερια μου να δωσω τις ευχαριστιες μου, διοτι οντας ΑΝΕΡΓΟΣ προ ημερων δεχτηκα προστιμο (150 ευρω) επι της οδου Βενιζελου απο την ομαδα ΔΙ.ΑΣ ενω ημουν καθ'οδον στην διαδικασια να διευθετησω μια προσωπικη υποχρεωση. Επιδομα Κ.Ε.Α ΔΕΝ ΛΑΒΑΙΝΩ. Εδιεκοπη απο ατομα που εργαζονται στην Κρατικη Μηχανη δια αδιευκρυνιστους λογους. Μετα απο επικοινωνια και προσωπικη συνομιλια με τον Αντιδημαρχο κ. Σακαλιδη, ο ιδιος με παρεπεμψε στο Συσσιτιο επι της οδου Κωττουνιου, οπου για λογους που δεν γνωριζω, ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ. Μετα τουτου, απευθυνθηκα στο Συσσιτιο του Αγ. Αντωνιου οπου εκει εγινα δεκτος δια να λαβαινω φαι στις καθορισθησες ωρες απο τις εκει μαγειρισσες. Ειμαι σε συνεχη επικοινωνια με τον Ο.Α.Ε.Δ και εξακουλουθω παρα ταυτα να παραμενω ΑΝΕΡΓΟΣ με ΜΗΔΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ,εδω και τρια χρονια. Η τσεπη μου ειναι μονιμως ΑΔΕΙΑ. Δεν μπορω να ανοιξω σπιτι να κανω οικογενεια και τα χρονια περνανε εις βαρους μου. Σκεφτομαι να δωσω τελος στην ζωη μου , αλλα κατι με σταματαει. Ειναι η εικονα της μανας μου, που τυρανηθηκε για να με μεγαλωσει. Ειμαι 41 χρονων και υποφερω απο καταθλιψη και οχι μονο. Μπορειτε για ενα λεπτο να μπειτε στην ψυχολογια μου ? Εισπρατω μονιμως το ΑΔΙΚΟ. Φως στο τουνελ υπαρχει ? Ερωτω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε