28 Απρ 2020

498 Γεύματα διανέμονται στους Ωφελούμενους του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” του Δήμου Αλεξάνδρειας. Επίσκεψη του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη στο χώρο της διανομής

0 comments
Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κος Παναγιώτης Γκυρίνης, στους χώρους παραλαβής τροφίμων και γευμάτων για τους ωφελούμενους του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, που υλοποιείται από χθες Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 και για δεκατέσσερις ημέρες.
Η διανομή των γευμάτων πραγματοποιείται κατ’ οίκον, με τον πιο αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο και χωρίς περιττή ταλαιπωρία για τους δικαιούχους, που συνολικά για το Δήμο Αλεξάνδρειας φτάνουν τους 498.
Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κος Στέφανος Δριστάς και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, υπεύθυνος για τη λειτουργία του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, κος Απόστολος Ρεσινιώτης.
Μετά την επίσκεψη, ικανοποιημένος από την ταχύτητα της διανομής, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας δήλωσε:
Παρά τις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω των έκτακτων συνθηκών, το πρόγραμμα διανομής γευμάτων και τροφίμων υλοποιείται με αποτελεσματικότητα. Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στις ευπαθείς ομάδες με κάθε τρόπο.
Όλοι μαζί, εμείς ως Διοίκηση, το προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών και το προσωπικό του προγράμματος “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”, στους οποίους οφείλω ένα μεγάλο Ευχαριστώ, προσπαθούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες του Δήμου μας και με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού”.
Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε