Το παρόν για ακόμα μια φορά έδωσε η Ελλάδα με εκπρωσωπους από τον Α.Σ. ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ ΗΜΑΘΙΑΣ στο Ζρετσε της Σλοβενίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Το παρόν για ακόμα μια φορά έδωσε η Ελλάδα με εκπρωσωπους από τον Α.Σ. ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ ΗΜΑΘΙΑΣ στο Ζρετσε της Σλοβενίας

Το παρόν για ακόμα μια φορά έδωσε η Ελλάδα με εκπρωσωπους από τον Α.Σ. ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ ΗΜΑΘΙΑΣ στο Ζρετσε της Σλοβενίας για το προγραμμα ERASMUS+ ( https://www.cptk.com/projects/taekwon-do-for-the-mind-get-a-black-belt-in-values?start=6 , https://itfeurope.org/post/european-project-for-bulgaria-greece-and-slovenia , https://eacea.ec.europa.eu/sites/eacea-site/files/sport_compendium_2018.pdf μαζί με εκπρωσωπους σωματείων της Βουλγαρίας και της Σλοβενίας. Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι οι αξίες που διδάσκει το άθλημα του Taekwon-do στους μικρούς αθλητές του καθώς και η ανάπτυξη και η ανατροφή που δέχονται μέσα από αυτό.
Θα ακολουθήσουν στο μέλλον επιπλέον προγράμματα ERASMUS+ από την Ευρωπαϊκή Ένωση με την παρουσία της Ελλάδας να είναι αισθητή σε κάθε ένα από αυτά.
Τιμούμε τη χώρα μας στο εξωτερικό και στεκόμαστε στο πλάι των αθλητων μας για να τους δίνουμε κίνητρο να σηκώνουν τη σημαία μας σε όλο τον κόσμο και να μας κάνουν περήφανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες