Ζευγάρι από Κατερίνη θετικό στον κορωνοϊό στο Παπανικολάου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Ζευγάρι από Κατερίνη θετικό στον κορωνοϊό στο Παπανικολάου

Πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε και στην Κατερίνη, με τη διασπορά του ιού να επεκτείνεται σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Πρόκειται για 65χρονο άνδρα που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως και η σύζυγό του, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο 65χρονος νοσηλεύτηκε με αναπνευστικά προβλήματα στο Νοσοκομείο Κατερίνης και το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε την Παρασκευή το βράδυ έδειξε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ο ασθενής νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Στις απαραίτητες εξετάσεις που ακολούθησαν βρέθηκε θετική και η σύζυγός του, ενώ η ανησυχία που προκαλείται είναι πως - σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - τα δύο κρούσματα χαρακτηρίζονται «ορφανά», καθώς δεν είχαν επαφή με κάποιο επιβεβαιωμένο κρούσμα, ούτε είχαν ταξιδέψει σε χώρες ή περιοχές αναφοράς. 

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, ενώ μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν ο 65χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες