Καιρός: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Καιρός: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες.



Για σημερα, Παρασκευή, προβλέπονται βροχές, καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Τα...
φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο και τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Από το απόγευμα προβλέπεται εξασθένηση των φαινομένων. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά με ενδεικτικό υψόμετρο τα 900 μέτρα.

Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και νότια βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ και στα υπόλοιπα θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια περίπου ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα στα κεντρικά και βόρεια. και στα βόρεια θα φτάσει τους 7 με 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 13 με 14 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός ο καιρός στην Αττική  με εξασθένηση φαινομένων από το απόγευμα

Καιρός: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Παρασκευή - Ύφεση από το απόγευμα

 Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και γρήγορα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά τις μεσημβρινές ώρες , όμως από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 6 με 7 και πιθανώς στο Σαρωνικό τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Βροχές και στη  Θεσσαλονίκη

Καιρός: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες την Παρασκευή - Ύφεση από το απόγευμα

 Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 10 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες