Πιο εύκολα αναβάλλονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες... ...πάρα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις...
Την ανάγκη αποφυγής διενέργειας των Πανελλήνιων Εξετάσεων τον Σεπτέμβριο υπογράμμισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία αναφέρθηκε στην απόφαση περί προσωρινού «λουκέτου» στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, εν μέσω του κορονοϊού.

«Θα κάνω...
ό,τι περνάει από το χέρι μου, η αναστάτωση για τους υποψηφίους για τα ΑΕΙ να είναι μικρή και να μην γίνουν οι Πανελλαδικές το Σεπτέμβριο» επεσήμανε, χαρακτηριστικά, μιλώντας στον «ΣΚΑΪ».


«Οι Πανελλαδικές θα γίνουν τον Ιούνιο και στην χειρότερη περίπτωση τον Ιούλιο» έσπευσε να προσθέσει, κάνοντας λόγο για αναπλήρωση όλων των χαμένων διδακτικών ορών.

Εξήγησε δε, ότι θα υπάρξει «παράταση του διδακτικού έτους και μείωση της διδακτέας ύλης», προκειμένου το σχολικό έτος να ολοκληρωθεί εγκαίρως.

«Οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν εξαρτώνται από το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία και τις οδηγίες που θα λάβει το υπουργείο από τους ειδικούς» κατέληξε η αρμόδια υπουργός.

Τελικά, μπορεί να ακύρωσε ακόμα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, να έχει γίνει ο Τιτανικός της παγκόσμιας κοινότητας, αλλά για την Κεραμέως όλα μπορούν να γίνουν στην κανονικότητα του μυαλού της και της επιτελικής κυβέρνησης!

 koutipandoras.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε