Άνοδος της θερμοκρασίας και εξασθένηση ανέμων... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Άνοδος της θερμοκρασίας και εξασθένηση ανέμων...


Για το Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις στα νότια και αργότερα αραιές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά Οι...
άνεμοι θα πνέουν με ένταση έως 5 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία σε νέα άνοδο θα φτάσει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 22 με 23 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 11 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός στην Αττική

 Στην Αττική  προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ και στο Κάβο Ντόρο 4 με 5 με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο και εξασθένηση ανέμων
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες