Καιρός: Βελτίωση μέχρι και το Σάββατο... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Καιρός: Βελτίωση μέχρι και το Σάββατο...



... με άνοδο της θερμοκρασίας...
Σήμερα Τετάρτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι...
άνεμοι θα πνέουν , από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί στην ανατολική νησιωτική χώρα από νότιες με την ίδια ένταση.

ΠΕΜΠΤΗ 12-03-2020

Γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το μεσημέρι στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-03-2020

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14-03-2020

Αραιές νεφώσεις που από τα δυτικά βαθμιαία θα πυκνώσουν και στα βόρεια από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο από το απόγευμα ανατολικοί Βορειοανατολικοί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΚΥΡΙΑΚΗ 15-03-2020

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα κεντρικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και από το μεσημέρι στο βόρειο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.


Λίγες νεφώσεις στην Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 17 με 20 βαθμούς Κελσίου

Λίγες τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Λίγες τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες. Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται περί τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες