5 Μαρ 2020

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης ευχαριστεί ένστολους, πολίτες και ΜΜΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

0 comments


Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στα σύνορα του Έβρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης ευχαριστεί και συγχαίρει ένστολους, πολίτες και ΜΜΕ, αναφέροντας τα εξής:

Βρέθηκα πρόσφατα στον Έβρο από καθήκον και από υποχρέωση, για να εκφράσω αμέριστη στήριξη, σε όλους αυτούς που προασπίζονται τα σύνορα της Πατρίδα μας. Εκεί όπου διεξάγεται μια ύπουλη επίθεση κατά της Ελλάδας, με δυστυχείς ανθρώπους να μετατρέπονται σε «εργαλείο» της Τουρκίας και «όπλα» της, σε έναν πρωτόγνωρο πόλεμο. Με αφορμή την επίσκεψή μου στην παραμεθόριο γραμμή, θέλω να συγχαρώ και δημόσια, για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλουν και κρατούν όρθια τα σύνορά μας, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, τους Συνοριοφύλακες, τους Εθνοφύλακες και τους ασυμβίβαστους συμπατριώτες μας, από τον Έβρο και τη Θράκη. 
Ιδιαίτερα θέλω να επαινέσω τη δύναμη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας που βρίσκεται στον Έβρο. Είχα την τιμή να συναντήσω επιτόπου τους Αστυνομικούς μας, να τους συγχαρώ και να τους ευχαριστήσω προσωπικά για την καθοριστική συμβολή τους, στην εθνική προσπάθεια. Το ίδιο συγχαίρω και ευχαριστώ τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ. Διονύση Κούγκα και όλο το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ημαθία διότι μια ακόμη φορά μας κάνουν υπερήφανους, μας δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη που τους έχουμε ως  πολίτες.  Να ξέρουν ότι στηρίζουμε, πλήρως και ανεπιφύλακτα, το έργο και την προσπάθειά τους.
Ευχαριστώ παράλληλα και τον κόσμο της Ημαθίας, που συντριπτικά στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό μας, όπως και τα τοπικά ΜΜΕ που συμβάλουν καθοριστικά στην έγκυρη ενημέρωση, σε ώρες δύσκολες για τον τόπο μας. Συνεχίζουμε αμείωτα, συλλογικά, με ομοψυχία, με υπερκομματικό πατριωτισμό, νηφάλια, ανθρώπινα, χωρίς ακρότητες. Και τονίζω μια ακόμη φορά ότι η εντολή που έχω από τους πολίτες της Ημαθίας είναι να βάζουμε πάνω από όλα, την τιμή και την περηφάνια μας, ως Έλληνες και ως Μακεδόνες. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο! 

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε