Συγκλονισμένος ο Χρήστος Νικολόπουλος, κατήγγειλε πως άγνωστοι έκλεψαν το μπουζούκι τουΌπως κατήγγειλε ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, άγνωστοι έκλεψαν ένα ιστορικό μπουζούκι του!

«Την Κυριακή το πρωί συνέβη ένα από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα της ζωής μου, διέρρηξαν το κέντρο που εμφανίζομαι, το "Περιβόλι του Ουρανού" και...
μεταξύ άλλων έκλεψαν και το μπουζούκι μου. Ένα ιστορικό όργανο κατασκευής του Παναγιώτη Βάρλα» αναφέρει ο γνωστός δημιουργός.

«Με αυτό το όργανο έδωσα την ψυχή μου, παίζοντας, πολλά χρόνια, σε πολύ μεγάλες επιτυχίες, δικές μου, αλλά και άλλων δημιουργών. Ενδεικτικά να αναφέρω: "Στων αγγέλων τα μπουζούκια", "Ξένος για σένανε", "Με τα φώτα νυσταγμένα (Νταλίκες)", "Δεν λες κουβέντα" και άλλα», προσθέτει ο Χρήστος Νικολόπουλος.

«Με την κλοπή αυτού του οργάνου είναι σαν να έκλεψαν μέρος της ψυχής μου», υπογραμμίζει, απευθύνοντας, παράλληλα, έκκληση, ώστε το ιστορικό αυτό όργανο να βρεθεί.

«Σας παρακαλώ, όποιος αντιληφθεί οτιδήποτε σχετικά με την κλοπή να βοηθήσει στην επιστροφή του μπουζουκιού της ψυχής μου», λέει

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια