«Ορφανά» κρούσματα και περιφερόμενοι ασθενείς σε Καστοριά - Κοζάνη... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

«Ορφανά» κρούσματα και περιφερόμενοι ασθενείς σε Καστοριά - Κοζάνη...



Ενα ακόμη επικίνδυνο αλαλούμ με ασθενείς που περιφέρονταν σε μονάδες υγείας πριν καταλήξουν σε νοσοκομεία με διαγνωσμένο κοροναϊό σημειώθηκε σε Καστοριά και Κοζάνη. Η τελική κατάληξη είναι τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα, δεκάδες άτομα να ερευνούνται και δεκάδες ακόμη γιατρούς και νοσηλευτές των νοσοκομείων Κοζάνης και Καστοριάς να έχουν...
τεθεί σε καραντίνα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ένας 53χρονος αν και εργάζεται στην Καστοριά, ως κάτοικος της Σιάτιστας Κοζάνης πήγε πρώτο στο τοπικό Κέντρο Υγείας. Εκεί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ κατέληξε στο ότι δεν υπάρχει λόγος να θεωρηθεί ως ύποπτο κρούσμα.


Στη συνέχεια ο 53χρονος πήγε με ταξί και συνοδεία του αδελφού του στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Εκεί, όμως, δεν μπήκε σε καραντίνα αλλά νοσηλεύτηκε ως κοινό περιστατικό για μια ολόκληρη νύχτα σε πεντάκλινο, μαζί με άλλους τέσσερις ασθενείς.

Όταν διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα, τότε μεταφέρθηκε με ειδικό ασθενοφόρο στο ΑΧΕΠΑ, όπου και παραμένει. Όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του τέθηκαν σε καραντίνα. Ωστόσο, υπάρχει ανησυχία καθώς χρησιμοποίησε και τρεις φορές ταξί.

Στο μεταξύ, 29 γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου Καστοριάς και αντίστοιχα 19 του νοσοκομείου Κοζάνης τέθηκαν σε καραντίνα με ότι αυτό συνεπάγεται και για τη λειτουργία των δυο νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Για να διαβασετε ολοκληρο το κείμενο,πατήστε ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες