Ακόμη 21 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα...Στα 66 τα κρούσματα του νέου κορονοϊού στη χώρα μας. Είκοσι ένα νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό. 

Από αυτά, 13 βρίσκονται στους...
νομούς Αχαΐας και Ηλείας, 7 στο νομό Αττικής και 1 στον νομό Ευβοίας.

Το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορονοϊό ανέρχεται πλέον σε 66 και είναι όλοι ελληνικής καταγωγής. Από αυτούς, οι 51 προέρχονται από την επιδημική έξαρση των εκδρομέων σε Ισραήλ και Αίγυπτο (47 μέλη της ταξιδιωτικής ομάδας και 4 επαφές τους).


Ένας από τους ασθενείς νοσηλεύεται με σοβαρή πνευμονία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο. Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε σταθερή κατάσταση και η επιτήρηση της υγείας τους συνεχίζεται, 22 εξ αυτών νοσηλεύονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 43 παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους.    

Η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των νέων κρουσμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος1:33 μ.μ.

    Λαικουρα, θα υπάρξουν μέτρα στη Βέροια; Τι λένε οι υπεύθυνοι; Στα σχολεία, στις υπηρεσίες πχ θα γίνει ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ; Περιμένουμε πρώτα να εμφανιστούν κρούσματα και μετά να τρέχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2:03 μ.μ.

    Θα πρέπει να πάρουνε προληπτικά μέτρα όπως Στην Θεσσαλονίκη Που ψεκάζουν σε ολα;τα σχολεία Και μεγάλους χώρους συγκεντρώσεις όπως θέατρα μεγάλα εστιατόρια Και εμπορικά κέντρα.το φάρμακο αυτό λένε κρατάει για 14 μέρες επάνω στην επιφάνεια και όταν ακουμπάει κάποιος πού έχει Το μικρόβιο αυτό άμεσος εξοντώνεται.Υπάρχουν διάφορες εταιρείες που αναλαμβάνουν Τον ψεκασμό ακόμα και σε σπίτια με σχετικά καλή τιμή,περίπου Στα 50€ για ένα σπίτι μέχρι 150 τετραγωνικά.Είναι κάτι Σαν καπνός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε