Φρίκη: Με απειλή Ροτβάιλερ η σεξoυαλική επίθεση σε βάρος ανήλικης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Φρίκη: Με απειλή Ροτβάιλερ η σεξoυαλική επίθεση σε βάρος ανήλικης



Νέα στοιχεία για τη σοκαριστική περίπτωση σεξoυαλικής επίθεσης σε βάρος ανήλικης από 36χρονο Κούρδο στον αύλιο χώρο της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη φέρνει στη επιφάνεια το L&O.

Ο... 

 
 
 
δράστης της επίθεσης, χρησιμοποίησε ένα σκυλί προκειμένου να ακινητοποιήσει και να εκφοβίσει την άτυχη κοπέλα, που στη θέα του μεγαλόσωμου ζώου έγινε πειθήνιο όργανο του 36χρονου.

Ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κατοχή ναρκωτικών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέλη φιλοζωικής οργάνωσης μετέβησαν στο τμήμα ασφάλειας Νέας Σμύρνης και πήραν το σκυλί, καθώς όπως είπε ο άνδρας, δεν ήταν δικό του.

Ο Κούρδος αφέθηκε ελεύθερος και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται πως όπως είχε αποκαλύψει το L&Ο, ο δράστης εντόπισε την ανήλικη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στον περίβολο του ιερού ναού της Αγίας Φωτεινής.

Την προσέγγισε και χωρίς τη θέλησή της ξεκίνησε να επιδίδεται σε άσεμνες ενέργειες. Ο 36χρονος στη συνέχεια εγκατέλειψε την ανήλικη, που διαμένει σε ίδρυμα και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Το θυμάμαι της επίθεσης, μετέβη στο τμήμα ασφάλειας της Νέας Σμύρνης και ενημέρωσε τους αξιωματικούς για το συμβάν. Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του και τελικώς τον εντόπισαν την επόμενη ημέρα σε στέκι της πλατείας της Νέας Σμύρνης και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες