Συνελήφθη ο Αλβανός που έδεσε τη μάνα, βίασε και λήστεψε την κόρη στη Νέα Μανωλάδα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Συνελήφθη ο Αλβανός που έδεσε τη μάνα, βίασε και λήστεψε την κόρη στη Νέα Μανωλάδα


 
Άτομο που δεν είχε άμεση σχέση στην περιοχή είναι ο φερόμενος ως δράστης της ληστείας και του βιασμού μιας 53χρονης, που βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της.

Ο 35χρονος υπήκοος Αλβανίας εντοπίστηκε και συνελήφθη από...


 
 
άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου μετά από ενημέρωση που είχαν από τους συναδέλφους τους από την Ασφάλεια Ήλιδας.

Οι πληροφορίες που υπήρχαν στις αρχές ήταν σωστές. Οι αστυνομικοί με φωτογραφία του δράστη τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν λίγο πριν επιβιβαστεί σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ με προορισμό την Καλαμάτα στον κεντρικό σταθμό του ΚΤΕΛ Ηλείας.

Μάλιστα ο δράστης είχε πάνω του το ποσό που είχε αποσπάσει από τη ληστεία στη Ν. Μανωλάδα, δηλαδή 140 ευρώ.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας από την πρώτη στιγμή «σκάναραν» με λεπτομέρεια τα δεδομένα και έφτασαν πολύ γρήγορα στον δράστη. Ο 35χρονος υπήκοος Αλβανίας είχε επιδείξει παραβατική συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα με κλοπές και άλλα αδικήματα.

Όμως την ώρα που έγινε η ληστεία με τον βιασμό η ταυτότητά του δεν μπορούσε να μείνει κρυφή. Οι άνδρες της Ασφάλειας έφτασαν πολύ γρήγορα στην εξιχνίαση της υπόθεσης και πλέον ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Όταν πληροφορήθηκαν πως προσπαθούσε να διαφύγει στην Καλαμάτα για να κρυφτεί, έδωσαν άμεσα σήμα στους συναδέλφους τους στον Πύργο, όπου τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, κατά την εξέτασή του από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας, αναγνωρίστηκε από τις παθούσες, ομολόγησε τις πράξεις του και ζήτησε συγγνώμη για όσα έκανε.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Αμαλιάδας.

Η άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης συνιστά μεγάλη επιτυχία για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας.

Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι

Σε μια περιοχή όπου έχουν υπάρξει πολλά περιστατικά εγκληματικότητας, το τελευταίο γεγονός φαίνεται πως είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι κάτοικοι έχουν εξαγριωθεί και ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις με αφορμή τη ληστεία μετά βιασμού.

Πηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες