Η «θωρακισμένη» και «προετοιμασμένη» χώρα ακυρώνει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Η «θωρακισμένη» και «προετοιμασμένη» χώρα ακυρώνει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού




Μετά την 38χρονη η οποία διαγνώστηκε με κορωνοϊό, θετικό στον ιό διαγνώστηκε και το παιδί της το οποίο είχε πάει για 2 ημέρες στο σχολείο του και νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Όσο για το τρίτο κρούσμα είναι μία 40χρονη που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και τώρα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ στην Αθήνα.

 Μετά από... 



αυτές τις εξελίξεις με εντολή του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια ακυρώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην χώρα (καρναβάλια) καθώς και κάθε είδους εκδήλωση. 

Πριν από λίγο καιρό όμως, πριν την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος, μας διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πανικού γιατί η χώρα είναι θωρακισμένη, και τώρα θα μας κλείσουν σπίτια μας. Τα πίστευαν αυτά που έλεγαν, ήθελαν να καθησυχάσουν τον κόσμο ή απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Εδώ κάτω από κανονικές συνθήκες δεν μπορεί κάποιος να νοσηλευτεί αξιοπρεπώς, φανταστείτε τώρα τι έχει να γίνει. Μας θυμίζει τις διαβεβαιώσεις στην αρχή της διεθνούς οικονομικής κρίσης με την κατάρρευση της Lehman Brothers που μας έλεγαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ας ελπίσουμε να μην είναι έτσι. 

Μετά από την απαγόρευση οι Δήμαρχοι των πόλεων που γίνονται αποκριάτικες εκδηλώσεις, σχεδόν παντού δηλαδή, πνέουν τα μένεα εναντίον της κυβέρνησης για την απόφαση αυτή γιατί η οικονομική ζημιά είναι μεγάλη και όχι μόνον για τους Δήμους.

 Έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας η Νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της «κανονικότητας», από την άτακτη υποχώρηση από Χίο και Λέσβο, στον ερχομό του κορωνοϊού στην χώρα εν μέσω εορταστικών εκδηλώσεων.
elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες