Παραλίγο να χάσει το ένα του μάτι ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε σε σχολείο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Παραλίγο να χάσει το ένα του μάτι ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε σε σχολείο


 
Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον νεαρό που ξυλοκοπήθηκε άγρια στον Βύρωνα.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που... 

 
 
αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο δικηγόρος Γιάννης Καλαϊτζίδης, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του 17χρονου αγοριού, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συνομήλικους του σε σχολείο του Βύρωνα.

Το περιστατικό έγινε στο προαύλιο γυμνασίου, αφού πρώτα ο 17χρονος είχε ζητήσει το λόγο από κάποια άτομα που πείραζαν την αδελφή του. Σύμφωνα με τον κύριο Καλαϊτζίδη, αυτό που συγκλονίζει είναι το γεγονός, πως όταν μια ομάδα 10 και πλέον νεαρών ατόμων έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν τον 17χρονο, το περιστατικό παρακολουθούσαν και καθηγητές, όπως είπε.

Από τα στοιχεία που αποκάλυψε ο κύριος Καλαϊτζίδης, συγκλονίζει και το γεγονός πως ο νεαρός δέχθηκε χτυπήματα με αιχμηρά αντικείμενα και κόντεψε να χάσει το αριστερό του μάτι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ομάδα των ατόμων που ξυλοκόπησαν τον 17χρονο, αποτελούνταν από περίπου 17 άτομα, μεταξύ των οποίων μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου αλλά και από εξωσχολικά άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες