Βρέθηκε σώος ο 53χρονος από την περιοχή της Αλεξάνδρειας που είχε εξαφανιστεί

Ο 53χρονος άντρας βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στον Άραχο του δήμου Αλεξάνδρειας.
Εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της σημερινής Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2020.
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Γραμμής Ζωής: 
Η περιπέτεια του κ. Αϊβαζίδη Γρηγορίου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Αϊβαζίδης, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, ο 53χρονος χάθηκε την 30/01/2020, από το σπίτι του στον Άραχο Ημαθίας.
Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό  συναγερμό SILVER ALERT, το μεσημέρι της 01/02/2020, για την κινητοποίηση όλων με στόχο  την ανεύρεσή του.
Η υπηρεσία Silver Alert, το μεσημέρι της 02/02/2020, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Ο αναζητούμενος εντοπίστηκε περιπλανώμενος στη Θεσσαλονίκη, από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Ο κ. Αϊβαζίδης είναι καλά και επέστρεψε στην οικογένειά του!
Η υπηρεσία Silver Alert  με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.
Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.  
Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.
Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια