Συμμορία Ρομά επιτέθηκε σε ταξιτζή - Χρησιμοποιούν για «δόλωμα» μια 20χρονηΣυμμορία Ρομά επιτέθηκε σε ταξιτζή στο Σχιστό. Ο 56χρονος οδηγός έζησε ένα τρομακτικό απόγευμα έπειτα από την επίθεση της συμμορίας, που χρησιμοποίησε για «δόλωμα» μια 20χρονη Ρομά.

Μάλιστα... 

οι δράστες του έστησαν παγίδα και με δόλωμα νεαρή Ρομά που επιβιβάστηκε από τα εξωτερικά ιατρεία του Αττικού νοσοκομείου του ζήτησαν να σταματήσει σε δρόμο του Σχιστού, τον λήστεψαν και αφού τον πέταξαν έξω από το ταξί, εξαφανίστηκαν.

Το εφιαλτικό συμβάν άρχισε να ξεδιπλώνεται λίγο μετά τις 15:30. Ο 56χρονος βρισκόταν στα εξωτερικά ιατρεία του Αττικού Νοσοκομείου, όταν μια νεαρή Ρομά, περίπου 20 ετών, επιβιβάστηκε στο όχημα και του ζήτησε να την μεταφέρει στο Σχιστό Κορυδαλλού. Στην οδό Φώτη Αγγουλέ, του ζήτησε να σταματήσει για να ειδοποιήσει μια φίλη της να πληρώσει, καθώς η ίδια δεν είχε χρήματα.

Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε μια γυναίκα Ρομά περίπου 30 χρόνων κρατώντας ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ. Όμως αντί να πληρώσει, όρμησε πάνω στον ταξιτζή και του άρπαξε το κινητό. Την ίδια ώρα εμφανίστηκαν δύο νεαροί Ρομά, μπουκάρουν από την πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού και αφού ακινητοποίησαν τον οδηγό, του άρπαξαν μια κερματοθήκη που περιείχε 40 ευρώ και το πορτοφόλι με 500 ευρώ. Στη συνέχεια, αφού διαπίστωσαν ότι το θύμα τους δεν είχε κάτι άλλο για να αρπάξουν, τον πέταξαν έξω από το ταξί και έγιναν καπνός.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια