------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------


7 Φεβ 2020

Βουλή: Μόνο... 2 βουλευτές στην εθελοντική αιμοδοσία

0 comments


Με ελάχιστη, δυστυχώς, συμμετοχή, από πλευράς βουλευτών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η εθελοντική αιμοδοσία στη Βουλή, έπειτα από το σχετικό κάλεσμα που απηύθυνε ο Σύλλογος των Υπαλλήλων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Αντίθετα, μεγάλη... 

 
 
 
ήταν και φέτος η ανταπόκριση των εργαζομένων της Βουλής και των συνεργατών βουλευτών.

Η αιμοληψία πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής, σε συνεργασία με την υπηρεσία αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, με την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να είναι οι μοναδικοί βουλευτές που έσπευσαν, για να δώσουν αίμα.

«Δίνοντας αίμα σώζεις ζωές. Στην εθελοντική αιμοδοσία στη Βουλή ανταποκρίθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι, δυστυχώς όμως ακόμα μία φορά ελάχιστοι συνάδερφοι. Εγώ θα δηλώνω πάντα παρούσα, με την ευχή η ανταπόκριση όλων να είναι κάποια στιγμή καθολική» έγραψε στο Twitter η Όλγα Κεφαλογιάννη, «ανεβάζοντας» και την σχετική φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε