Ληστές... μίστερ Μπιν στα ΕΛΤΑ! Γλίστρησαν, έπεσαν, τσακίστηκαν, μπέρδεψαν τσάντες, έφυγαν με 15 ευρώ...
“Μπούκαραν” με καραμπίνα (!) σε ταχυδρομείο των ΕΛΤΑ στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης με σκοπό την μεγάλη μπάζα και τελικά…  


 
 
έφυγαν με το ποσό των 15 ευρώ!

Στο ταχυδρομείο εκείνη την ώρα εκτός από τους δυο υπαλλήλους βρισκόταν κι ένα ακόμη άτομο πελάτης του καταστήματος, ο οποίος μιλά στο newsit.gr και εξηγεί λεπτό προς λεπτό την δράση των ερασιτεχνών δραστών, τις γκάφες στις οποίες υπέπεσαν αλλά και πώς μπέρδεψαν τους χακί σάκους των ΕΛΤΑ, με την τσάντα της υπαλλήλου, η οποία περιείχε έγγραφα και ελάχιστα ευρώ

Οι… ληστές για κλάματα στα ΕΛΤΑ

“Πήγα να πληρώσω το πρωί λογαριασμούς και συγκεκριμένα τηλέφωνο και ΔΕΗ και ξαφνικά εκεί που με εξυπηρετούσε η κοπέλα στο ταμείο μπήκαν μέσα τρία άτομα, ο ένας κρατούσε καραμπίνα. Ήταν νευρικοί αρκετά, φαινόντουσαν από τις κινήσεις. Φορούσαν κουκούλες και γάντια κανονικά.

Ό,τι συνέβη ήταν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτοί παρακολουθούσαν αρκετή ώρα απ έξω τι γινόταν και μόλις είδαν το αυτοκίνητο των ΕΛΤΑ να κατεβάζει κουτιά και τρεις σάκους νόμιζαν ότι περιέχουν χρήματα. Την πάτησαν όμως. Μάλιστα ο δεύτερος υπάλληλος είπε στην ταμία “να καλέσουμε την αστυνομία” και εκείνη του απάντησε δυνατά για να την ακούσουν “έχω πατήσει το κουμπί του συναγερμού” αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Και προσθέτει για την ληστεία στα ΕΛΤΑ: “Την ώρα που μπήκαν στο ταχυδρομείο μπερδεύτηκαν γιατί η τσάντα της ταμίας είχε το ίδιο χακί χρώμα με τους σάκους. Μόλις την είδαν πήδηξαν μέσα από τα ταμεία την πήραν και άνοιξαν ένα συρτάρι που είχε ψιλά, τα οποία άλλα τους έπεσαν και άλλα τα έβαλαν στην τσέπη. Από την βιασύνη τους πάτησαν πάνω σε μια ζυγαριά με αποτέλεσμα να γλιστρήσουν και να πέσουν κάτω. Το μόνο που φοβήθηκα ήταν να μην εκπυρσοκροτήσει το όπλο και γίνει κανένα κακό. Ο ένας με κοιτούσε και του λέω “δεν έχω λεφτά μόνο τρία ευρώ μαζί μου γιατί πληρώνω με κάρτα”.

Οι… ερασιτέχνες ληστές των ΕΛΤΑ

Όπως εξηγεί ο αυτόπτης μάρτυρας του φάνηκε σε γενικές γραμμές ερασιτέχνες: “Η αλήθεια είναι ότι ήρθε γρήγορα η αστυνομία και πρέπει να εντόπισαν το αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκαν λίγο έξω από το Καλοχώρι πηγαίνοντας προς τον οικισμό που κατοικούν αθίγγανοι. Την τσάντα την κοπέλα πήραν μόνο που είχε μέσα 15 με 20 ευρώ. Ήταν ερασιτέχνες ευτυχώς”…

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια