Συγχαρητήρια η Ζιώγα Μαρία απο την Βέροια πήρε το χρυσό μετάλλιο στη Βουλγαρία στο TAEKWON-DO


Ο Α.Σ. ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ TAEKWON-DO Ημαθίας βρίσκεται στον χώρο του αθλητισμού από το 1983 στη Βέροια και μέχρι σήμερα έχει στο ιστορικό του αναρίθμητες νίκες και άξιους αθλητές. Προπονητής του συλλόγου από την αρχή του ο Grand Master Γιαλαμας Παναγιώτης 9 Dan και συνεχιστής πλέον ο Γιαλαμας Ιωάννης 5 Dan.
Στις 23-24/11 διεξήχθει στο Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ όπου ο σύλλογος μας με συμμετοχή 6 διαιτητών, 10 αθλητών στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων και 6 αθλητών στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο του κύπελλο υπό την προπονητική επίβλεψη του Γιαλαμα Ιωάννη. 
Στις 30/11 και 1/12 διεξήχθει στη Σοφία της Βουλγαρίας το Sofia Quadrathlon open cap όπου η χώρα μας συμμετείχε με τρεις συλλόγους ανάμεσα σε έξι χώρες και 32 συλλόγους  από αυτές. Ο Α.Σ. Ημαθίας με 1 διαιτητή και 4 αθλητές κατάφερε να κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των κορασίδων και ένα ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των εφήβων. 
Στη σχολή μας στην οδό Βεροης 11 πραγματοποιήθηκαν στις 20/12 εξετάσεις προαγωγής βαθμών/ζωνών με απόλυτη επιτυχία από τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του συλλόγου μας. Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς για την στήριξη σας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια