Δημοσίευμα "βόμβα": Ο Ραούλ Μπράβο πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Κοβάσεβιτς - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Δημοσίευμα "βόμβα": Ο Ραούλ Μπράβο πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Κοβάσεβιτς

Σοκ προκάλεσε η απόπειρα δολοφονίας του Ντάρκο Κοβάσεβιτς την προηγούμενη εβδομάδα, έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, όταν ένοπλος που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο άνοιξε πυρ κατά του πρώην παίκτη των ερυθρόλευκων τραυματίζοντας τον στο πόδι.


Κι ενώ οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση και τα πιθανά κίνητρα της παρ' ολίγο δολοφονικής επίθεσης, δημοσίευμα της σερβικής telegraf.rs διακινεί το σενάριο ότι αυτός που έδωσε εντολή εκτέλεσης του Κοβάσεβιτς είναι ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό Ραούλ Μπράβο.



Ο Μπράβο είναι ανάμεσα στους 11 συλληφθέντες από την ισπανική αστυνομία κατηγορούμενος για στημένους αγώνες, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος, μαζί με τον αρχηγό της Βαγιαδολίδ, Μπόρχα Φερντάντεζ και τον πρώην Λιντς Σαμουέλ Σάιθ και τον πρόεδρο της Ουέσκα Αουγκοστίν Λάσος.


Σύμφωνα με το σενάριο που μεταδίδει η Telegraf, ο Κοβάσεβιτς γνώριζε για την εμπλοκή του Μπράβο καθώς έπαιζε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ επί εννέα χρόνια και άθελά του μίλησε σε κάποιον στην Ισπανία με αποτέλεσμα οι Αρχές να καταφέρουν να φθάσουν στα ίχνη και τη σύλληψή τους. Έτσι, ο Μπράβο έδωσε εντολή εκτέλεσης του πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες